Сакам да кажам/Сакам да прашам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Човече, колку видови на инстекти ми влегоа во соба во една вечер. |-(
Има средство во земјоделска аптека,кое не штети на домакинството(не е отровно за луѓе)...340 денари...се раствара во вода,прскаш еднаш месечно по зидовите и никаков инсект немаш цел месец.Засега проверено две недели,ефикасност стопроцентна.

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
:eek::eek::eek: Хух ми олесна , знаеш како , го стискам ,ама ете мораш да бидеш сигурен дека е правилен прст , правилен притисок и брзина во движење
Ме интересира што си помислил пред да го сними клипот : еј чек денес ќе правам ќе правам ....АААА да Кaко не ми текна порано -ќе снимам како се стиска Ентер. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Зошто едноставно луѓево не си ги гледааат нивните животи, само го пикаат носат во туѓи работи од љубомора ќе испоцркаат :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Не постои поголем over - thinker од мене. Секогаш морам да имам некоја глупост за која непотребно ќе си го мачам мозокот со денови, месеци, па и години.
И таман ќе се откачам од една глупост, нова ќе си најдам. Па дури ги вртам глупостите во круг. Се повторуват во редослед.
Се започна така што неколку години не успеав мирно да спијам затоа што поверував по приказните за крај на светот. Да речеме дека сум била мало дете.
Но важно си го силував мозокот со глупости. Потоа нешто друго, па трето, па четврто...
Имаше период кога бев манијакален хипохондрик. Речиси ништо не јадев со раце. Дури и лебот со виљушка го јадев. Си ги миев рацете, но сметав дека тоа не е доволно. Знам, ненормална бев.
Маки мачам да се променам. Мислам дека малку дури и успеав да се променам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Струјата поскапе , бензинот исто така. Потоа поскапе лебот и млекото ама батали тоа ќе протестираат заради судска пресуда , а тоа што сите не удира по џеб никому ништо. Само политиката ни е битна!

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991, Mameha and Outrider

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Струјата поскапе , бензинот исто така. Потоа поскапе лебот и млекото ама батали тоа ќе протестираат заради судска пресуда , а тоа што сите не удира по џеб никому ништо. Само политиката ни е битна!
Најавените протести од Албанциве воопшто не ми се допааѓаат,страв ми е да не почнат со вандализам и уште полошо како они знаат кога ке подивеат.За покачувањава,се додека седиме мирно ко овцички,така ке си буткаме.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Најавените протести од Албанциве воопшто не ми се допааѓаат,страв ми е да не почнат со вандализам и уште полошо како они знаат кога ке подивеат.За покачувањава,се додека седиме мирно ко овцички,така ке си буткаме.
Тие затоа и ќе излезат на протест, за да искршат што е можно повеќе. Да работи полицијата како што треба и да ги размава сите што ќе пробаат да скршат нешто супер ќе е, ама нема шанси тоа да се случи затоа што таква јака полиција гледаме само кога протестантите се македонци како што беше случајот во ѓорче, каде што одма ги фатија сите што кршеа и протестираа, а за другиве нема така, на нив можат да им вадат лисици пред камери и никому ништо, што значи во петок пак ќе ја видиме нашата шииптарска полиција на сцена. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k and Mameha

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Тие затоа и ќе излезат на протест, за да искршат што е можно повеќе. Да работи полицијата како што треба и да ги размава сите што ќе пробаат да скршат нешто супер ќе е, ама нема шанси тоа да се случи затоа што таква јака полиција гледаме само кога протестантите се македонци како што беше случајот во ѓорче, каде што одма ги фатија сите што кршеа и протестираа, а за другиве нема така, на нив можат да им вадат лисици пред камери и никому ништо, што значи во петок пак ќе ја видиме нашата шииптарска полиција на сцена. :)
можеме само да се крстиме да помине се во најдобар ред ,мирни протести.