Сакам да кажам/Сакам да прашам

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Колкумина од вас би сакале Македонија да влезе во Европската Унија и зошто?

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
СДК сФашта...
Понекогаш колку и да се трудам да ги разберам луѓето и начинот на кој размислуваат,не ми успева.
И сигурна сум дека не сакам да навлегувам во туѓа психа.
Психолог ќе беше сосем погрешна професија за мене.
Ќе им се смеев на его-филмчињата кои ги имаат.

Потоа уште едно сФашта за Никола Саркози.
Ептен го симпатизирав и ете најдоа начин да му го испрљаат името.

И трето сФашта за конкуренцијата на фирмата ми.
Со купување на третата конкурентска фирма постана единствен монстер конкурент.
Супер,провизиите можам да ги заборавам.

Ајт.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Морам да си го сменам ова мое панично однесување и ставање се` на срце. За некои работи се понашам како да е крај на свет. Колку понесреќни луѓе има од мене а јас за ситници се нервирам и ги преувеличувам работите. Не може веќе вака.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Y1K991

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Морам да си го сменам ова мое панично однесување и ставање се` на срце. За некои работи се понашам како да е крај на свет. Колку понесреќни луѓе има од мене а јас за ситници се нервирам и ги преувеличувам работите. Не може веќе вака.

Во иста ситуација сум. Но лекот го знам. Не сум во околина која ми е по ќејф. Ќе издржам уште месец и после ќе е се во ред. Смени околина, луѓе, место на живеење... Кај мене тоа беше лекот

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Во иста ситуација сум. Но лекот го знам. Не сум во околина која ми е по ќејф. Ќе издржам уште месец и после ќе е се во ред. Смени околина, луѓе, место на живеење... Кај мене тоа беше лекот
Тоа ти е краткорочен лек,а што ке биде кога ке треба повторно да се вратиш во истата околина,истите луѓе!?Некогаш треба и ние да се смениме,можеби "фелерот" е кај нас.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Јас никогаш нема да бидам од оние луѓе кои седнуваат на кафе, одмеруваат што носи секој човек, а подоцна продолжуваат да зборуваат како Цена раскинала со дечкото, како Трајко ја изневерувал жената, како Митра легнала со некого. Ќе си разговарам за филмови, политика, музика, летни дестинации... За се друго освен за животот на некој човек.
И тогаш ќе слушнам озборувања како јас не сум ок, како сум била partybreaker и како јас зборувам за Бог знае што.
Ако, дружи се со тие другите, со истите луѓе кои ќе зинат веднаш штом ќе ја напуштиш масата, со тие што јадат вафли за се и секого. Тие ти се другари, јас не ти сум.
Чекам да ја усовршат уште малку технологијава, да одам да живеам на Марс. Тука нема живот.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Тоа ти е краткорочен лек,а што ке биде кога ке треба повторно да се вратиш во истата околина,истите луѓе!?Некогаш треба и ние да се смениме,можеби "фелерот" е кај нас.

Никогаш повеќе нема да се вратам кај истите луѓе драга. Никогаш. Од Август па натаму никогаш.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Никогаш повеќе нема да се вратам кај истите луѓе драга. Никогаш. Од Август па натаму никогаш.
Мое мото во животот е никогаш да не го употребам зборот никогаш.Уште многу имаш од животот,ееееј!