Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ван Перси ко ластик. И фризурчето му е ко mr. Fantastic од Fantastic 4, отсега така ќе си го викам :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Е ова е добра утакмица, браво за Холандија супер играат. Очекувам нерешено да заврши.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дали е ова најава за Збогум на глупостите наречени тикитака кои направија школа за глумци и досадни милиони додавања? На здравје Холандија xD

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нерешено :rofl што ми е мене бе :rofl, ги растурија во второ ептен добра игра на Холандија. Вакви утакмици се чекаа а не како вчера. Робен колку и да ме нервира што не подава ич и сака се сам да заврши супер играше. Добро барем Шпанија втора ќе биде и ќе ги растурат Бразилските плачковци, само да не суди оној јапонецот луд. Овој па Панчев каква будала е :rofl цела утакмица се смеев, само да да да вика :rofl, не кажувал ништо за навивачките зашто во двор ќе спиел после :rofl:rofl.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Прво полувреме воглавно шпанците паѓаа од ветерот, држеа топка и дадоа гол од спорен пенал. Холандија се вратија со голот на мр. Фантастик. Второ полувреме не му фатија дајвовите на Торес и компанија, Касиљас се посрамоти неколку пати, Робокап и мр. Фантастик направија хавуз. Да му фатеа дајвовите на Торес и да ги досудеа тие два пенали ќе беше поинтересна, вака судијата ја уништи утакмицата. :/

П.С. Фаците на Касиљас беа прајслес.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Прво полувреме воглавно шпанците паѓаа од ветерот, држеа топка и дадоа гол од спорен пенал. Холандија се вратија со голот на мр. Фантастик. Второ полувреме не му фатија дајвовите на Торес и компанија, Касиљас се посрамоти неколку пати, Робокап и мр. Фантастик направија хавуз. Да му фатеа дајвовите на Торес и да ги досудеа тие два пенали ќе беше поинтересна, вака судијата ја уништи утакмицата. :/

П.С. Фаците на Касиљас беа прајслес.
Каков спорен пенал бе пријател? Му ја повлече ногата убаво се виде, иначе гол ќе беше тоа. Убаво си играа Шпанците додека не примија 3 гола и после паднаа. Ај кај и да е ќе почне и Робен глумецот да паѓа од ветерот за да има пенал.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Каков спорен пенал бе пријател? Му ја повлече ногата убаво се виде, иначе гол ќе беше тоа. Убаво си играа Шпанците додека не примија 3 гола и после паднаа. Ај кај и да е ќе почне и Робен глумецот да паѓа од ветерот за да има пенал.
Не викам не, или пак ќе прослави гол и ќе ги срине колената :rofl. Не викам дека немаше контакт, ама дека и Коста си се плесна на земја - си се плесна. Треба пак да погледнам добро, не ми е сигурна одлуката баш (иако нема ништо да смени)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
1-1 беше во срања, сомнителен пенал вс. фаул над касиљас, шо значи и без тие голови 4 разлика. А баш некаде напишав дека за Холандија ќе биде успех ако помине група (facepalm) уште еден од моите бисери, од друга страна nobody expected the spanish...oh wait the dutch inquisition :gjavol
Австралија :( каде бре без Шварцер, Нил, Кјуел, Видука, Стерјовски, Алоизи и Лазаридис !!!

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Австралија дури и гол дадоа :rofl, сериозно сега се гледаше дека сакаат барем нерешено да извадат, немаат среќа што се паднаа во таква група иначе се ќе беше можно. Прееска заборавив да пишам за Панчев кога почна да кажува за синот на некојси со кого играл :rofl а и малата мрежичка за пеналот на Алонсо :rofl.
Утре Уругвај 3+ ќе оди ли? Или па Грциштава може да направат нешто, Колумбијциве кои играчи ги имаат викнато? Овој во Монако што игра, Фалкао беше мислам, он викнат ли е?
Не викам не, или пак ќе прослави гол и ќе ги срине колената :rofl. Не викам дека немаше контакт, ама дека и Коста си се плесна на земја - си се плесна. Треба пак да погледнам добро, не ми е сигурна одлуката баш (иако нема ништо да смени)
Робен го мразам затоа што е себичен многу и кога има некој сам и е во подобра позиција од него он не ја подава, сака се сам да завршува. Баш и прееска имаа 2 такви шанси каде можеше да подаде и ќе беа чисти голови. За глумење ќе видиш дека ќе направи нешто такво, исто како во ЛШ со Баерн што глумеше така и сега ќе биде. Иначе според мене пенал чист си беше, да не му ја удреше ногата Коста ќе си имаше чист шут на гол и 90% гол ќе беше тоа, можеби падна малце драматично ама сепак имаше контакт не беше без ич :), добра одлука на судијава, подобар беше од тој вчера и од тој на Мексико - Камерун.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Тибам фудбалот, глумци и преваранти. Ми се одгледа после 2 дена.
кога ци идиш наваму да глеаме бе нуму ово оно :zelen:zelen
иначе ме изненди Холандија со пресврт и тоа голем против Шпанците....не ги глеав али не очекував да тепаат толку...