Ван Перси ко ластик. И фризурчето му е ко mr. Fantastic од Fantastic 4, отсега така ќе си го викам
Каков спорен пенал бе пријател? Му ја повлече ногата убаво се виде, иначе гол ќе беше тоа. Убаво си играа Шпанците додека не примија 3 гола и после паднаа. Ај кај и да е ќе почне и Робен глумецот да паѓа од ветерот за да има пенал.Прво полувреме воглавно шпанците паѓаа од ветерот, држеа топка и дадоа гол од спорен пенал. Холандија се вратија со голот на мр. Фантастик. Второ полувреме не му фатија дајвовите на Торес и компанија, Касиљас се посрамоти неколку пати, Робокап и мр. Фантастик направија хавуз. Да му фатеа дајвовите на Торес и да ги досудеа тие два пенали ќе беше поинтересна, вака судијата ја уништи утакмицата. :/
П.С. Фаците на Касиљас беа прајслес.
Не викам не, или пак ќе прослави гол и ќе ги срине колената . Не викам дека немаше контакт, ама дека и Коста си се плесна на земја - си се плесна. Треба пак да погледнам добро, не ми е сигурна одлуката баш (иако нема ништо да смени)Каков спорен пенал бе пријател? Му ја повлече ногата убаво се виде, иначе гол ќе беше тоа. Убаво си играа Шпанците додека не примија 3 гола и после паднаа. Ај кај и да е ќе почне и Робен глумецот да паѓа од ветерот за да има пенал.
Робен го мразам затоа што е себичен многу и кога има некој сам и е во подобра позиција од него он не ја подава, сака се сам да завршува. Баш и прееска имаа 2 такви шанси каде можеше да подаде и ќе беа чисти голови. За глумење ќе видиш дека ќе направи нешто такво, исто како во ЛШ со Баерн што глумеше така и сега ќе биде. Иначе според мене пенал чист си беше, да не му ја удреше ногата Коста ќе си имаше чист шут на гол и 90% гол ќе беше тоа, можеби падна малце драматично ама сепак имаше контакт не беше без ич , добра одлука на судијава, подобар беше од тој вчера и од тој на Мексико - Камерун.Не викам не, или пак ќе прослави гол и ќе ги срине колената . Не викам дека немаше контакт, ама дека и Коста си се плесна на земја - си се плесна. Треба пак да погледнам добро, не ми е сигурна одлуката баш (иако нема ништо да смени)
кога ци идиш наваму да глеаме бе нуму ово оноТибам фудбалот, глумци и преваранти. Ми се одгледа после 2 дена.