Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Австралија дури и гол дадоа :rofl, сериозно сега се гледаше дека сакаат барем нерешено да извадат, немаат среќа што се паднаа во таква група иначе се ќе беше можно. Прееска заборавив да пишам за Панчев кога почна да кажува за синот на некојси со кого играл :rofl а и малата мрежичка за пеналот на Алонсо :rofl.
Утре Уругвај 3+ ќе оди ли? Или па Грциштава може да направат нешто, Колумбијциве кои играчи ги имаат викнато? Овој во Монако што игра, Фалкао беше мислам, он викнат ли е?

Робен го мразам затоа што е себичен многу и кога има некој сам и е во подобра позиција од него он не ја подава, сака се сам да завршува. Баш и прееска имаа 2 такви шанси каде можеше да подаде и ќе беа чисти голови. За глумење ќе видиш дека ќе направи нешто такво, исто како во ЛШ со Баерн што глумеше така и сега ќе биде. Иначе според мене пенал чист си беше, да не му ја удреше ногата Коста ќе си имаше чист шут на гол и 90% гол ќе беше тоа, можеби падна малце драматично ама сепак имаше контакт не беше без ич :), добра одлука на судијава, подобар беше од тој вчера и од тој на Мексико - Камерун.

Фалкао не успеал да се опорави од повреда, нема да игра....
TROLL-FACE-DANCE.gif

Кого ќе истрола Грција овој пат...:gjavol

Коста можеше комотно да се намести и шутира, ногата на дачменот не му пречеше туку тој ја завлечка својата за да има контакт и дајвна. Секако, технички исполнува успови за пенал ама сепак е свињарија.
Имаше и апла фаул над Касиљас кај третиот гол, се` на се` без судиски срања ќе беше 4-0 за Холандија.

Uhm...никој не гласал за Холандија на анкетата...oh Ye of little faith ! :zelen Ваљда ќе гласа некој до затварање...

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: existence

Coci8

Староседелец
26 април 2013
106
55
1,038
42
Skopje
Добро,само мене ме нервира Панчев(envy)(envy)(envy), или има истомисленици?
Како фудбалер беше добар ама нема школо за коментатор!!!???

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добро,само мене ме нервира Панчев(envy)(envy)(envy), или има истомисленици?
Како фудбалер беше добар ама нема школо за коментатор!!!???
Не е за коментатор да, и мене ме нервира што тресе глупости, уствари некогаш смешен ми е ама еве денес почна да ме нервира, исто и тие мртваците што ќе коментираат после, да заспие човек од нив. Досадна ми е утакмицава иначе, Колумбија има шанси ама Грциве не се даваат :).

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Дај не заебавајте.Панчев и Калински комбинација од соништата.Која магија од коментирање, кои гафови, смеење. А не овие другиве, да заспиеш на сред утакмица.
Вечерва Уругвај-Костарика кец, Англија-Италија икс.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дај не заебавајте.Панчев и Калински комбинација од соништата.Која магија од коментирање, кои гафови, смеење. А не овие другиве, да заспиеш на сред утакмица.

Од кошмарите more like it, коа ќе ги слушнам ми будат ваква визија :

Inbreeding.jpg

Не знам дали Панчев е од лево или од десно ама не е важно :kafe

Грција backtrolled, сеуште нема некое изненадување...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Уругвај 1-1 и 3+ :zelen, гледам сега со кои играчи ќе почнуваат и освен одбранава што им е така слаба малце средниов ред и нападот супер е, Суарез нема да игра, нема кој да каса сега :zelen, а Англија ќе изгуби ќе видиш а и нема голови да има многу, 2 и 0-2 гола може да излезе :).

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да погодеше Гекас ќе беше поинтересно, вака само досадна утакмица без некоја жестокост.

(Даре отепа со „јер“)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Што е ова бе на секоја утакмица пенал има :zelen, лош почеток на второво за Уругвај.
Едит: Пресврт им направија бе за 5 минути:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Муслера дупка ипол. Мусли да јаде, да ми кажеше некој дека Коста-Рика ќе постигне два гола за 4 мин. ќе му се смеев во фаца.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav