Светско првенство во фудбал, Бразил 2014

Ваш фаворит за освојување на титулата:

• Вкупно гласале
    26
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не, ни Кафу,Карлос и Ривалдо нема да играат :D

Ромарио, Бебето, Дунга и Тафарел ги нема во составот а и Пеле гледам не бил земен... забега Сколари скроз (party)

Вечер Бразил-Хрватска...Не им се пишува добро на Модриќ и друштво...:x

Onkel

Староседелец
14 мај 2014
77
82
1,028
Ромарио, Бебето, Дунга и Тафарел ги нема во составот а и Пеле гледам не бил земен... забега Сколари скроз (party)

Вечер Бразил-Хрватска...Не им се пишува добро на Модриќ и друштво...:x
А Мауро Силва? А тој нели имаше брат или можеби грешам. Сколари кај ти е паметот :pusi

Вечер точен резултат 2 - 1 за Бразил.Стрелци на головите Нејмар и Тијаго Силва. За коцкастите Марио. Ке биде интересна уктамицата.

Играат. Балак и Бироф нема да играат.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А Мауро Силва? А тој нели имаше брат или можеби грешам. Сколари кај ти е паметот :pusi

Вечер точен резултат 2 - 1 за Бразил.Стрелци на головите Нејмар и Тијаго Силва. За коцкастите Марио. Ке биде интересна уктамицата.

Играат. Балак и Бироф нема да играат.

Нема да игра Манџукиќ поради црвен...

Денис Беркамп, Лизаразу, Пајука, браќата Коку... Зидан... :place

Остави тоа, Чехословачка и Југославија ќе бидат многу јаки на ова првенство :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and cakar_ulav

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Остави тоа, Чехословачка и Југославија ќе бидат многу јаки на ова првенство :zelen
Сеа Бабајаро и Кану ќе ги средат сите. Плус Попеску, Стам, Ефенберг и остала екипа столбови не верувам да ги пуштат Југославија и Чехословачка така лесно. А и Шпанија со Зубизарета има добр... oh wait, 2014. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сеа Бабајаро и Кану ќе ги средат сите. Плус Попеску, Стам, Ефенберг и остала екипа столбови не верувам да ги пуштат Југославија и Чехословачка така лесно. А и Шпанија со Зубизарета има добр... oh wait, 2014. :D

Битно е дека Гаскоњ и Адамс стартуваат за Англија а Енцо Шифо и Прудом ќе бидат спремни за Белгија.
На Зубизарета нема да му е лесно против СССР(:|.

:kafe
Кој друг селектор има дадено гол со `ножички` на СП?:zelen

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Какви плачковци се Бразилциве, на секој допир паѓаа како да им скршиле нога (facepalm), јас па за фаворити ги сметав (facepalm). И тој судијата каков глупак, свири пенал бе (facepalm) ебате јапонецот луд. Нерешено беше најреално според мене, убаво играа Хрватите. Судијата ја расипа утакмицата, мораше Бразил да тепа. Коментаториве на мтв :rofl кој знае на што дроги се (facepalm).

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Многу јако почна првенството, прво па килаво |-( судиска кражба и дајвање, измислен пенал и поништен гол. Мислам дека што повеќе утакмицата одеше кон крај - кога тогаш ќе досудеше пенал за Бразил па макар и за фаул на 25м од голот (puke) Се надевам дека ќе испаднат побрзо, бидејќи на секоја утакмица нивна ќе има слични гомнарии...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Многу јако почна првенството, прво па килаво |-( судиска кражба и дајвање, измислен пенал и поништен гол. Мислам дека што повеќе утакмицата одеше кон крај - кога тогаш ќе досудеше пенал за Бразил па макар и за фаул на 25м од голот (puke) Се надевам дека ќе испаднат побрзо, бидејќи на секоја утакмица нивна ќе има слични гомнарии...
This comment injured Neymar
hi-res-171559248_crop_north.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and Outrider