Тактика во додворување

Abe CreP

Истакнат Член
14 февруари 2012
111
84
328
28
Хаха... баш интересна тема... еве ја на пример до 1-ва година не излагав од дома пошто... па , на кратко речено бев паразит... и сеа финтава беше да отидам на одмор со другари... демек да ме сменат... и кратко кажано после одморот сменет сум за 180 степени... дури и другариве ми се чудат.... едноставно само ти доаѓа кога треба да и се пуштиш на некоја девојка... и да , зависи каква е ситуацијата пошто неможеш ти со една финта да се пушташ на сите можни евенти нели ?... така да на пример на нова година... забавава ... па незз, не верувад дека има вакви забави в македонија... и сеа ѓи гледам сите женски собрани у групи... незнам дали бев фатен од коњакот ... ама на сите ... значи буквално сите им се пуштав... и тоа со начин... здраво ја сум еден од организаторите како ви се свиѓа забавата ?... значи ќарив таа вечер ненормално.... па дури и на другариве им наместив по некоја :D

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Во големо исчекување сум за да го прочитам мислењето на Legioner на темава.
Ме интересира и како пристапува Solstice , Aristokrat ,4FUN исто така, ништо не кажа :D
Praetorian ?
Пристапувам на тој начин што 90% се шансите да ме нарече "најдобар другар" или "брат",најверојатно сум забавен тип и оној на кој може да му каже се,но не би пробала врска со него. Она што мислам дека недостасува е најверојатно директноста :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Ме интересира и како пристапува Solstice , Aristokrat ,4FUN исто така, ништо не кажа :D
Praetorian ?

Никогаш немам тактика, план за пристап или додворување , секогаш кај мене е спонтано. Ако ми се допаѓа девојката, не тргнувам одма, ми требаат 5-10 мин за да ја разгледам околината во која се наоѓа, со кого е, како е расположена, каде гледа,зошто гледа ... и кога ке тргнам, не и давам многу простор за зборење и размислување :sreken целта ми е да ја убедам во тие неколку минутки/секунди што ги имам на располагање, да посака да останам покрај неа уште малце, па уште малце , па уште малкицку ... е после лесно е, може и пијачка да си ќарам (drunk) :D

Зборам сто седумдесет и пет на час, кажувам работи што ни јас не сум знаел до тој момент дека постојат :nerd Обично разговорот го смислувам во моментот кога ке ја погледнам во очи, очите и гримасите на лицето се интересна работа, ти кажуваат што сака да слушне девојката од тебе ...
Никогаш не почнувам со комплимент или сериозни теми, комплиментите си доаѓаат во зависнот дали ме прифатила девојката да останам покрај неа, а сериозните теми не се за во диско - кафич, па нели сме излезени за да си го поминеме времето опуштено и забавно !?

У главно ај лајк грлс,ги сакам секакви, се додека имаат смисла за хумор и забава... се друго го рачунам за машки изрод (bandit)

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Praetorian ?
Никогаш нема да употребам стандардни глупи финти во стилот "маче да ти пуштам пијачка" или "здраво, татко ти да не е терорист пошто ти си бомба" , значи толку ми се дегутантни и простачки, просто да ти се згади.
Јас би пристапил натенане, не од прва. Што значи, ако ја начекам девојката во истиот локал каде што искачам и јас на пр. таму да се запраиме муабет малце по малце, или на цигара надвор спонтано итн, иако морам да кажам дека пред многу години (сега изгледа смешно ситуацијата), ми се свиѓаше една у кафана и додека беше во WC, јас демек чекам ред после неа, да ја измеркам, да видам каква е кога ќе искочи :cool: :D. Видов после дека е намќор и ја баталив.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
ех сега не ќе си ги откривам своите тактики :cool:
шала на страна, се што е премногу е дегутантно и лошо и за изглед и за слух.
кога јас би пристапувала, тоа сигурно би било на некој суптилен начин, без да се забележат моите намери хехе сакам да кажам, полека ама сигурно.
а доколку би очекувала спротивниот пол да го направи првиот чекор, ама во мој стил....веројатно би умрела чекајќи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос and Y1K991

Metalec

Полноправен Член
1 јуни 2014
36
33
18
34
Pa jas sum malku sramezliv toa da se razbereme no bi i prijdel pa i da e vo pogolemo drustvo

• Ми се допаѓа
Реакции: Tedii

Tedii

Нов член
5 јуни 2014
11
6
3
Na masko nikogas i nikade nemam prijdeno prva (nemam protiv devojkite koi prijaduvaat prvi) ama nemam hrabrost i sramezliva sum,a vo sprotivno uzivam dodeka nekoe masko ke mi prijde ili na distanca ke zapocne so flert :D

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Na masko nikogas i nikade nemam prijdeno prva (nemam protiv devojkite koi prijaduvaat prvi) ama nemam hrabrost i sramezliva sum,a vo sprotivno uzivam dodeka nekoe masko ke mi prijde ili na distanca ke zapocne so flert :D
Епа кога ке ти "падне чекич на глава од чекање"за некој да ти пријде,годините врват,отстрами се и покажи заинтересираност кон тој што ти се допаѓа.Чекањето е бадијала изгубено време од младоста.

• Ми се допаѓа
Реакции: Tedii and Prashina