Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Операција - вадење недоквакана 8ца, пролонгирано due to some negligence of administrative crap. А забот си боли и си процесира.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
На кој начин да го изненадам ко ќе си легниме? Како да му ја покажам уште еднаш мојата неизмерна љубов кон него? :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
На кој начин да го изненадам ко ќе си легниме? Како да му ја покажам уште еднаш мојата неизмерна љубов кон него? :)
Леле Весне пак ли си заљубена ?

Сакам да прашам дали некој од тука членува во велосипедски клуб ?

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Вчера беше најубавата ноќ во животот..Лудо и незаборавно..МАТУРА :D

сдк... @Onkel па... ја би зел едно бело вино и еден понежен букет... онака... пролетен со понежни бои...;)

сдп.. @Kisserboy ..и сите останати матуранти ... како на матурата? Весело беше? убаво си поминавте?

сдк... ух....од 2 коли останав на ниедна...:(
сдп... убаво ли е ова пуфлево? Ќе си купам едно вакво денес или утре ако излези сето по планот...:cool: Ќе ми држите среќа?
Skoda_Felicia_outside_Robinson.JPG
Си поминав лудо и незаборавно најубавата вечер во мојот живот
п.с. Па пуфлево не е за фрлање ;)

Последна промена од модератор:

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Седам и им се чудам на луѓево на денешницава , зима и ги дава последните пари на спортска а зад себе има две усти за гледање, која психа е у прашање? (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Седам и им се чудам на луѓево на денешницава , зима и ги дава последните пари на спортска а зад себе има две усти за гледање, која психа е у прашање? (facepalm)
Зошто ѝ се чудиш на денешницава? Па тоа го имало од секогаш....

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Поради некоја причина дека учат од лекциите за во иднина , очигледно не. Секој пат иста приказна