Некој совет за купување на телевизор ЛЕД,ЛЦД или плазма што е најдобро да се земе буџетот е до 25 000 денари. Што значат херците-Hz кај телевизорите гледам има 50,100,200,400,600 Hz???? Ако некој се разбира може да предложи? фала
Херците значат фрекфенција на освежување на екранот. 60 Hz значи 60 пати во една секунда ќе се освежува екранот итн.Некој совет за купување на телевизор ЛЕД,ЛЦД или плазма што е најдобро да се земе буџетот е до 25 000 денари. Што значат херците-Hz кај телевизорите гледам има 50,100,200,400,600 Hz???? Ако некој се разбира може да предложи? фала
Своевремено имаше во Словенија шпорт продавницата во ГТЦ (ако сеуште е жива). Сепак провери во спортскиве продавници мислам во Ситимол имаш една голема горе. Или места кај што продаваат машини за теретана.Може некаде низ Скопје да се најде мини трамболина? Под мини мислам на ваква
Јас видов и во Jumbo во Vero,детска е,ама таа големина беше.Може некаде низ Скопје да се најде мини трамболина? Под мини мислам на ваква и која и е цената отприлика
Џамбо... 100% го наоѓаш таму.Каде можам да најдам вакво нешто или евентуално да порачам да ми го изработат?
Отвори ја прикачената датотека 20469 Отвори ја прикачената датотека 20470
Зборам за "даската". Знам дека не се гледа убаво на сликите како изгледа целосно, но прилично сигурна сум дека не е само обична даска, туку има и "ногарки" , односно изгледа како П.
Ќе проверам деновиве само се надевам нема да се изгубам низ трговските фала иначеСвоевремено имаше во Словенија шпорт продавницата во ГТЦ (ако сеуште е жива). Сепак провери во спортскиве продавници мислам во Ситимол имаш една голема горе. Или места кај што продаваат машини за теретана.
Прво мислев да пишам освен Џамбо пошто знам дека таму ќе најдам ама за деца, а јас сакам за мене, а имам така повеќе кила и ако си земам од таму од трамбулината ни т нема да останеЈас видов и во Jumbo во Vero,детска е,ама таа големина беше.
Џамбо... 100% го наоѓаш таму.
не не, мислам имаше и такво послужавн... јаоооо сеа ми текна.Таму имам видено полици, за во ѕид. Едино ако искомбинирам со тоа на крај.