Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Абе во онаа надвор од интернет...што ние ја немаме де. :zelen
Да не терам оф топик таму...пак требало наводници да ставам.
Зборувам за оние Мајка Богородица случаи каде постои само еден, единствен, закоравен став - нивниот, и тој е најточен, а тоа, во случајов, е дека неверството е грев, дека неверните се *рандом навредливи придавки* и треба да горат во пеколот. А пошто бар моето опкружување, кое ја опфаќа отприлика онаа граница од 19 до 25 години, уште премногу зависи од мислењата на другите, па некој и да има поразличен став од тие најгласните моралисти, ќе се сложи и/или премолчи за да не испадне неморален во очите на Нејзината Светост. Оттаму и „истите“ ставови околу ова прашање.
Но, додај малку алкохол и одговорите се сосема различни. (happy)

Мислиш на лицемерието :)
Ah well...
Во идеален свет :zelen би имало поголем степен на искреност, раја која е верна би одела со раја која е верна, раја која е неверна би одела со раја која е неверна, како се викаа тие `отворени врски` или така нешто и сите задоволни.
Некои пак очекуваат верност до гроба без да се верни themselves, имам неколку драстични примери од кругот на познанства од двата пола, кои би паднале болни ако слушнат дека биле изневерени а самите си изневеруваат при секоја прилика... тука веќе се забегува накај ментална болест ...

А во Хунзистан и околните балкански црни дупки, моралот е олабавен во секој поглед, на арамија се гледа како на `способен`, наместил тендер - цар, проневерил пари - фраер, заебал бизнис партнер - му се може, рекетирал - мажиште etc. Али шта чеш, на мала територија собрани хунзи, арнаути, татари, четници, усташи and all sorts of scum.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мислиш на лицемерието :)
Ah well...
Во идеален свет :zelen би имало поголем степен на искреност, раја која е верна би одела со раја која е верна, раја која е неверна би одела со раја која е неверна, како се викаа тие `отворени врски` или така нешто и сите задоволни.
Некои пак очекуваат верност до гроба без да се верни themselves, имам неколку драстични примери од кругот на познанства од двата пола, кои би паднале болни ако слушнат дека биле изневерени а самите си изневеруваат при секоја прилика... тука веќе се забегува накај ментална болест ...

А во Хунзистан и околните балкански црни дупки, моралот е олабавен во секој поглед, на арамија се гледа како на `способен`, наместил тендер - цар, проневерил пари - фраер, заебал бизнис партнер - му се може, рекетирал - мажиште etc. Али шта чеш, на мала територија собрани хунзи, арнаути, татари, четници, усташи and all sorts of scum.
Ова нешто ко земјата на Еднорозите што ја посетил Гуливер :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Од тој мозок имам две деца,маж(спие моментално,се умори гледајки фудбал)значи брак и што ми фали ако не сум сериозна?
Што ти фали? Доволно сериозност за да му објасниш на тоа дете дека без кондом може да фати сида!
Дека ако е машко може да му префрлат неговите сексуални партнерки Кандида и ред други бактерии!
Немој да ми кажеш дека не сум во право, затоа што ако ми кажеш ќе сфатам дека разговоров нема цел, затоа што зборувам со доволно неодговорна личност како за својот така и за животот на околината.
Благодарам на вниманието.
Аман и тука ли делби на лична основа?
Донекаде ја разбирам diva orhideja за тоа дека на децата секогаш последни им се на листа родителите за кажување вистина, ама во ова нема играње играчки и детево треба што попрво да тркне до гинеколог и да го реши проблемот без разлика дали родителите дознаат или не. Недајбоже да е трудна а да имала време да среди со лекарите... Трка со времето и` претстои.
На форум никој нема шанса да и` помогне освен да ја упати на гинеколог. Другото се` е млатење празна слама.
Што пиеш од мене?

Последна промена:

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Што ти фали? Доволно сериозност за да му објасниш на тоа дете дека без кондом може да фати сида!
Дека ако е машко може да му префрлат неговите сексуални партнерки Кандида и ред други бактерии!
Немој да ми кажеш дека не сум во право, затоа што ако ми кажеш ќе сфатам дека разговоров нема цел, затоа што зборувам со доволно неодговорна личност како за својот така и за животот на околината.
Благодарам на вниманието.

Што пиеш од мене?
Како тоа „што пијам“?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
:) Абе сакав виртуелно да те почастам за убавиот муабет. Ама ништо ти помина возот.
јаооооо хахахааха абе има и таква тема.. а мене додека ми дојде паметот од толку туторијали и рецензии прочитано за денес, скренав :D

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
јаооооо хахахааха абе има и таква тема.. а мене додека ми дојде паметот од толку туторијали и рецензии прочитано за денес, скренав :D
Не знаев дали има тема, знаев дека ова ти е втората тема без тема на форумов, па за да си немам негативен поен туку понудив коњаче, вотка, винце, кафенце...али толку ти помина возот реков :)
На следен паметен муабет ќе частам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Frojda

Истакнат Член
2 септември 2013
58
26
118
Кој :cenzura ви е бе?

Последна промена од модератор:

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Не било културно такви вулгаризми да се користат, ми рече шефот на работа и ми го скина бонусот.
Имаш алтернативи: машки полов орган / пенис / дик трејси и други имиња.

Последна промена од модератор: