Преку глава ми е од...

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Активна станав јас на темава.
И да врне и да вее, и бура да коси, Квин е тука да префрла и негативна енергија да носи.

Преку глава ми е од намќори кои не зборуваат со никого, освен кога не се приморани. А тогаш кога се, мрморат и зујат како група инсекти.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Преку глава ми е од прилагодување на потребите на околината...
Сакам да се облечам по трењерки и шангајки за на работа, и по пат ќе одвалам Аца лукас... ко ти гужва постељу, ко ти зору отима... до даске со отворени прозорци...

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Преку глава ми е од прилагодување на потребите на околината...
Сакам да се облечам по трењерки и шангајки за на работа, и по пат ќе одвалам Аца лукас... ко ти гужва постељу, ко ти зору отима... до даске со отворени прозорци...
Богами алал нека ти е.Знаеш да го насмееш човек и кога е не е во елемент.

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
фраза на некој што сака да жалиш што не си отишол со нив некаде : Еј незнаеш што пропушташ
:^) хмм тебе? :D

• Ми се допаѓа

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Преку глава ми е значи. Решисе....еднаш во животот твој решисе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ми се допаѓа

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Од недоразбирања кои се случуваат во телефонски муабети, наместо луѓето да си погледнат во очи еден со друг и се што е потребно да си кажат и да се разберат. Преку телефон само се случуваат се поголеми недоразбирања.
Преку глава ми е еднострано гледање и непочитување на другиот.
Пред некому му се налутите , прво разговарајте и погледнете го во очи, а потоа потсетете се што тој направил за вас....Па, со среќа,потоа лутете се, но никому убаво лутината не му стои...

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Преку глава ми е лигави лигави личности кои накрцале по 30 години а мозокот им е закочен на 16, ми се смачи да ги гледам , отвори се земјо голтни ги и дај ми сила оти не одговарам за последици :gjavol