Друг пат поарно цитирај некого ако сакаш да види нешто затоа што таговите не работат ко што треба. Не верувам да те игнорирала намерно, патем со казни на нови членови... дај малку размислете убаво пред да давате казнени особено на нови членови.
Друг пат поарно цитирај некого ако сакаш да види нешто затоа што таговите не работат ко што треба. Не верувам да те игнорирала намерно, патем со казни на нови членови... дај малку размислете убаво пред да давате казнени особено на нови членови.
Ај вака сеа. Пишување пост под пост не е наведено во правилата. Како очекувате некој нов да го знае ова ако не е нагласено во Правила и услови?Давам опомени и без казнени поени, немај гајле. А тоа дали било намерно или не, не знам.
Ај вака сеа. Пишување пост под пост не е наведено во правилата. Како очекувате некој нов да го знае ова ако не е нагласено во Правила и услови?
(не ме сфаќај ко да се карам, само укажувам на пропусти)
Не ме сфаќај погрешно, но би требало барем ти да знаеш дека таговите не работат убаво. Еве сеа ќе видиш, @MissChievous.Знам дека не се караш, само си кажуваш. Баш дека е нов член и се обратив со совети. Плус, не само што членката редеше мислење по мислење во истата тема во рок од неколку минути (ко да не можеш да си го допишеш првото мислење) со се линкови, на повеќе места се самоцитираше. На што личи тоа?
Не ме сфаќај погрешно, но би требало барем ти да знаеш дека таговите не работат убаво. Еве сеа ќе видиш, @MissChievous.
Можеше да ѝ пратиш информативна ПП и да ѝ кажеш да ги препрочита правилата плус некој совет, или пак да ја цитираш и да го направиш истото. Со лепење казни со изговор „Игнорирање модератор“ (или ко на времето мене што ми даваше Мила Кунис „Играње играчки со модератор“) особено на нови членови, убивате желба за да продолжи да пишува некаде. Прво што ќе помисли е „Е зошто сум казнет/а? Што треба да значи ова?“ па после ќе следи фаза на внимавање што се постира и од страв да не биде казнет/а пак големи се шансите и воопшто да не постира.
Епа поентата ми е дека поради тоа што таговите не работат, можеби не видела што си пишала - ерго ненамерно те игнорирала.А што требаше да напишам? Продолжување по исто?
Јас најпрво споделив совети, па потоа доделив официјална опомена со казнени. А што е битно дали е јавно или во ПП, битно објаснението е дадено, а вака барем јавно може и некој друг да го прочита така што, ќе знае во иднина што да прави.
За таговите искрено немам приметено.