Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
random pikap lajn :
fati se mori so mene ke te napraaaaaaam coek, ti ke bides mojata eva braun ke te nosam na antarktik ke te sakam do krajot na polarnata zima ne znaes so propustas

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Нели не е фер, сфако име треа да има имендн : ) Сфак дн да си слаиф некои, а кд има славје има и насмефки, а тој е тој што не испунуе нели, мене кд ми е имендн, и според што и како се одредуе кој дн на кое име му припада. Овој још некоја религиска завера, па традиција, па навика,па славje : D Ватикан е криф и остала багра што нема имендн за некои имиња

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Нели не е фер, сфако име треа да има имендн : ) Сфак дн да си слаиф некои, а кд има славје има и насмефки, а тој е тој што не испунуе нели, мене кд ми е имендн, и според што и како се одредуе кој дн на кое име му припада. Овој још некоја религиска завера, па традиција, па навика,па славje : D Ватикан е криф и остала багра што нема имендн за некои имиња
Ти ако сакаш да славиш,слави си го секој ден ко именден и кој ги шиша другите... :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Туф туф .. како добро сум заглавил на WoW .. за една недела пристот го направив коска .. :rofl .. не сум нормален бе море хеј
Anyway .. (to be (not) continued)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Гледам долу на почетнава страна рандом никови и скоро кај сите пишува - нула мислења. Зошто воопшто се регистрирале, па дури и аватар ставиле а не напишале ниту еден пост?!
th_template-philosoraptor.jpg

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
@balerina Неколку совети: не пишувај мислења едно по друго во една тема, во рок од неколку минути. Односно, напиши го целото твое мислење во еден коментар, а не да го поделиш во неколку еден по друг. Истото важи и за цитирање на други членови. Најпрво прочитај ги сите мислења од членовите поврзани со дискусијата што те интересира, потоа отткако ќе цитираш еден член не кликај Испрати мислење туку скролувај до другото мислење кое сакаш да го цитираш и кликни Цитат. Автоматски наредното цитирање ти се мести под оноа кое веќе си го цитирала, како дел од твојот коментар. Така ќе успееш да цитираш повеќе членови со само едно мислење. И уште нешто, кога правиш copy-paste на текст, тргни ги линковите доколку ги има.

• Ми се допаѓа
Реакции: balerina