Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
http://forum.crnobelo.com/threads/Љубовните-писма-на-великаните.5184/#post-284597

Ептен ја сакал Хенри осми својата сопруга. До таа мера што не само и пишувал нежни љубовни писма туку и наредил да и ја скинат главата пошто си нашол нова љубав. Се одљубил. Она буквално :)
Anne-Boleyn-Execution-German-Engraving.jpg

Поука - политичарите лажат и во љубавни писма, ништо не им е свето (flower)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Тој е, многу често се заљубувал уште почесто се одљубувал, жените обично завршувале трагично. Дури и го укинал католицизмот во Англија за да може да се разведува кога ќе му текне.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
За Арсенал навиваш? :)

Не, тие се топчии нели, немам некој клуб шо ептен ми е при срце освен можеби Селтик ама тие и онака играат во зомби лига, а симпатични ми се многу, зависи од период, Ливерпул едно време, Тотенхем, Лидс Јунајтед :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Не, тие се топчии нели, немам некој клуб шо ептен ми е при срце освен можеби Селтик ама тие и онака играат во зомби лига, а симпатични ми се многу, зависи од период, Ливерпул едно време, Тотенхем, Лидс Јунајтед :zelen
Сеќаш се на Марк Видука од Лидс? : ) Kaкфо играчиште еј

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сеќаш се на Марк Видука од Лидс? : ) Kaкфо играчиште еј

Добар беше, сидраш, коа ќе фрлеше сидро пред шеснаесетник оди измести го... плус Кјуел, Радебе, Робинсон, Бојер, тренерот О`Лири......кој оттогаш исчезна :eek:

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Добар беше, сидраш, коа ќе фрлеше сидро пред шеснаесетник оди измести го... плус Кјуел, Радебе, Робинсон, Бојер, тренерот О`Лири......кој оттогаш исчезна :eek:
Ииии ти асли Лидсаш си бија, ја на афстралијанца се сеќам само.Дерби се сматраше Јунајтед - Лидс. Глеам ск у Чемпионшип едеф га од кога стигнеф, на среде на табелу су негде, тешко дека ке ги видимо па у Премиер

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мене па кога бев мал омилени ми беа Џанлука Виали од Челзи, Пол Инс од Ливерпул, Деенис Беркамп од Арсенал и Алан Ширер од Њукасл. Оној Марк Видука ич не го сакав:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ииии ти асли Лидсаш си бија, ја на афстралијанца се сеќам само.Дерби се сматраше Јунајтед - Лидс. Глеам ск у Чемпионшип едеф га од кога стигнеф, на среде на табелу су негде, тешко дека ке ги видимо па у Премиер

Пред неколку години беа во трета лига :ladno

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Кјуел уште игра во Австралија некаде, може со Хески заедно, на светското летово ќе биде последен мохиканец од таа генерација. А им брани Шварцер, мислам дека просек во екипа им е 37 години :cool:

Мене па кога бев мал омилени ми беа Џанлука Виали од Челзи, Пол Инс од Ливерпул, Деенис Беркамп од Арсенал и Алан Ширер од Њукасл. Оној Марк Видука ич не го сакав:D
Бергкамп имаше страв од авиони, јаки играчи беа сите. Тепачката во Њукасл меѓу Даер и Боер, два црвени поради тепачка на ограчи од ист тим...:wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and existence