Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК Сите сте вие шизофреници. Комуницирате со измислен лик и плус не сакате да си признаете ни себе си дека тоа е само измислен лик и ништо повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Досадно - подосадно - најдосадно - ЦрноБело досадно
Надвор никакво, внатре монотоно со по некој поук од Индиец или оженет со деца.
Лаптопот во скут и...
tumblr_inline_mqxubokYg91qz4rgp.gif

(needs more double chin)
На светлата страна, се вратив во клубот на црвенкоски и пак се чувствувам своја. (sun)

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК Сите сте вие шизофреници. Комуницирате со измислен лик и плус не сакате да си признаете ни себе си дека тоа е само измислен лик и ништо повеќе.
Лее .. ја па чуди се, оно да сум имал измислен лик за цимер. Мајко мила сум скренал, шизофреничар сум станал .. ајт да идам утре на лекар да се проверам. Ја мислев Бобо постои он измислен лик да ти бил .. куку љеље :/

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Абе, кога ќе ти истече личната и одиш нова да си извадиш, треба да ја покажеш старата? И имаше некои листови за пополнување, треба претходно да си ги потполнам и да им ги однесам на закажаниот ден или таму на лице место тоа се прави? Знае некој?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе, кога ќе ти истече личната и одиш нова да си извадиш, треба да ја покажеш старата? И имаше некои листови за пополнување, треба претходно да си ги потполнам и да им ги однесам на закажаниот ден или таму на лице место тоа се прави? Знае некој?
Треба старата да ја носиш само кога ја земаш новата за да ја поништат. Јас кога бев да вадам нова само ме прашаа дали имам нешто податоци сменето и само барање со име и презиме напишав, пошто рекоа ќе ги употребат старите податоци.
Едит: Можеш и таму да ги потполниш, минутка работа.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Глеам на вести, венчаф се младенци за прф пут сс сумбвенцие од 500 евра од државу. Кое место беше само?
Што младенци су, он чика у године а она стара девојка од Албанију, паре од туј за туј. Или па земаја гу е гратис, а развеја се сс прву жену за да лапа 500 евра од државу. За греота смо еј

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and Outrider