Впечатоците за тие што сум пишал се горе доле исти.
@
Аркантос
Понекогаш го гледам разумен на форумов, ама повеќето од времето имам поинаков впечаток за него. Повеќето од времето го гледам дека ко да сака да се истакне пред одредена група форумџики, а последно што ми го потврди тој впечаток беше кога @
Сара.13 побара помош за некое си “видео пропратено со слики и текст“ (не сфаќам уште какво е тоа видео ама не е тоа муабетот) и никна тате од никаде дека ќе и` помогне за после да побара некое програмче што мене ми говори дека тате не сакал ни да дозволи некој случајно да се појави да помогне неговата можеби и омилена членка. Друг впечаток што го имам за него е дека често пати сака да биде оној кој исправа некого/нешто (последно, со @
Хоуп* кога ја поправаше за правопис). Исто така имам впечаток за него дека вели дека е рисјанин, а уствари си ја толкува религијата како што му одговара.
Јас нагалено си го викам „тате“ пошто едно време беше „форумски татко“ на некои членки.
@
Хоуп*
Охоо, од кај да почнам.
Контрадикција у најдобро светло. Првин беше дека форумот не чинел, администрацијата била за никаде, после стана модератор па членовите не ги бивало, администрацијата била супер. Човек што не знае да прими никаква критика, не сака никој да и` нападне став/мислење и мисли дека треба некој да и` каже „Браво“ за нејзиниот „труд“. Имам впечаток дека очајно сака да ја унапредат во супер-мод и исто така имам впечаток дека е многу избледена копија на нешто измеѓу @
Electra и @
True_Blood. Ах, ќе заборавев, исто имам впечаток дека на некој начин сака онака крвнички да ми се одмазди за медаљите.
(ај да не продолжувам оти ќе ми тресне некој казнен :/ )
@
Сара.13
Од никогаш не ми изгледаше на некој интересен лик. Уште од сам почеток ми изгледаше на просечна средношколка, ништо интересно, ништо исклучително, чисто просечен лик. Имам впечаток дека треба да прочита дефиниции за иронија, сарказам и гротескно. Ако не се лажам и нејзе „тате“ и` е омилен лик на форумов (нешто као форумско „на ти го - дај ми го“). Друго што ми оставило впечаток кај нејзе е желбата за истакнување и афирмирање од другите. Онака низ неколку постови имам приметено дека сака само пофалби и исто ко Надежда, не трпи многу критики.
@
Outrider
Hallelujah некој интересен лик на форумов. Впечатоците од него ми се дека е секташ кој се има инфилтрирано на форумов како обичен член само за да навлече „жртви“ за во сектата. Доказ за тоа е што одма почна да ги хејта телемитските браќа @
Хептаграм и @
Abraxas и уште веднаш почна да ги напаѓа сите религии по форумот.
Шала на страна и од него имаше серија постови кои ете не ги очекував, поврзано со марихуаната и нејзините лековити својства и ете добив впечаток дека сака да си најде оправдување околу тоа прашање. Не дека е така, само таков впечаток имам.
@
Хептаграм
Ако Јеховините сведоци окупираат територија со тропање од врата на врата и продавање религија, брат Хепта осваја територија така што се инфилтрира на секој форум во Македонија и секаде кај што дошол ги споделува неговите омилени линкчиња поврзани со некои си таму толкувања на Алистер Кроули, книги од Алистер Кроули, или нешто што барем еднаш спомнува за телимата и нејзините учења (да, од инает го викам со И, зашто е телима). Мојот впечаток е дека е тврдоглав телимит кој што многу често се прави дека не го гледа она што не му одговара или не му оди во прилог.
@
Electra
Што да кажам? Не знам кој будала и` ставил Топ Модератор под никот. Ми даде казнен поен за без врска, јас се замуабетив со браќата она мене „На! Казнен!“. Јас се трудам да ја раздвижам темата за телима, а она ми враќа со казна. Инаку тоа што се прави дека гледа крими серии и дека ја интересира криминалистика и психологија е само преправање и ништо друго. Врска нема ни од обична дедукција, а камо ли па да направи анализа. А па со тоа сарказмот кој го користи само за да навреди и подбуцнува некој, само ја искажува својата желба за да биде интересна.
(имав (и уште имам) да пишувам и за уште неколку членови но во име на „доброто расположение“ на форумов ќе оставам за другпат)