Омилени цитати (со наведен автор)

Iris*

Староседелец
30 јануари 2014
842
1,432
1,103
Мојата тага и колку да им ја опишувам на другите,тие неможат да ја разберат во целост зошто јас ја доживувам на свој начин,зборовите што ги слушам во вид на некаква си утеха,повеќе ми личат на некоја брана која ја градат самите за да не допри до нив мојата тага.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and HAZARDER

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Напомена:
Одсега па натаму, оваа тема ќе биде исклучиво за цитати. Повеќе нема да има постирање слики, зошто веќе темата не се разликува од "Мисла на денот". Затоа кога ќе напишете пост обавезно наведете го и авторот макар било и обична поговорка. Значи постовите да содржат само текст, без слики. Во спротивно мислењата ќе бидат избришани.

Iris*

Староседелец
30 јануари 2014
842
1,432
1,103
Доаѓа време кога треба да се одлучиш – дали ќе ја свртиш страницата или ќе ја затвориш книгата. – Џош Џејмисон

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Напомена:
Одсега па натаму, оваа тема ќе биде исклучиво за цитати. Повеќе нема да има постирање слики, зошто веќе темата не се разликува од "Мисла на денот". Затоа кога ќе напишете пост обавезно наведете го и авторот макар било и обична поговорка. Значи постовите да содржат само текст, без слики. Во спротивно мислењата ќе бидат избришани.
А тие што се без автор и нив ли ќе ги избришете?

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
А тие што се без автор и нив ли ќе ги избришете?

Зошто без слики? Убави се сликите и ги одмараат очите ....

Една слика илјада зборови, а плус и цитат..
За слики ја имате темата Мисла на денот која сега е преместена во играчница. Оваа тема ќе биде исклучиво за цитати со наведен автор.

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
She walks in beauty, like the night
Of cloudless climes and starry skies;
And all that's best of dark and bright
Meet in her aspect and her eyes:
Thus mellow'd to that tender light
Which heaven to gaudy day denies.