Критики за администрацијата

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@ipopovski
Искрено другиот скин е добар, ама(!) изгаси го форумов некој ден, среди го и пак пушти го. Нормално сите тоа го прават коа пробуваат нови работи или средуваат нешто. Поздрав за скинот.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
@ipopovski
Искрено другиот скин е добар, ама(!) изгаси го форумов некој ден, среди го и пак пушти го. Нормално сите тоа го прават коа пробуваат нови работи или средуваат нешто. Поздрав за скинот.
Останати се некои ситни финеси и преводи, нема потреба да го гасиме.
Драго ми е што ти се допаѓа :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Останати се некои ситни финеси и преводи, нема потреба да го гасиме.
Драго ми е што ти се допаѓа :)
Новиот скин е во ред, но со стариот има проблеми па затоа мислев да го средите убаво. И еден предлог, да додадете уште некоја позадина за избор.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Новиот скин е во ред, но со стариот има проблеми па затоа мислев да го средите убаво. И еден предлог, да додадете уште некоја позадина за избор.
Стариот ќе се гаси скроз.
За позадините размислуваме за опција да можат членовите своја да си постават. Ќе видиме.

П.С. Мислам дека сме тука офф топик. Коментарите во однос на форумот пишувајте ги тука:
Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Outrider,

Вашето мислење (Сакам да кажам / Сакам да прашам) е оф-топик. Ве молиме воздржете се од дискутирање надвор од темата во иднина. Вашето мислење би можело да биде избришано, или изменето. Со оваа опомена ви е доделен 1 казнен поен.

Вашиот пристап во иднина би можел да биде лимитиран врз база на овие опомени. Ве молиме имајте го ова во предвид кога пишувате мислења.

Дали би биле љубезни да соопштите што е топик во наведената тема, за да знаеме во иднина да се воздржуваме од оф-топик.
Благодариме однапред.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and melpomena

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Дали би биле љубезни да соопштите што е топик во наведената тема, за да знаеме во иднина да се воздржуваме од оф-топик.
Благодариме однапред.
Имаш посебна тема за функционалноста на форумот.