Сакам да кажам/Сакам да прашам

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Кутри, релативно глупи, дволични сателит-газолижачи...
Па ајде, мислев дека му откажавте почитување на законите за гравитација на „доминантниот ум“...
Но, сателит-газолижач ќе си остане тоа засекогаш.:svirka
So you think you can stone me and spit in my eyes? Епа, не бива тоа батка.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Отсекогаш ми се досадни тие фаци што ја уништуваат секоја асална тема на форумов.

Да се разјаснам, да не бидам грешно сфатена. Не велам дека ти си ги уништил сите (сите... така се вика де) асални теми, туку сакав на некој начин да ја заштитам темата со тоа што се обидов да ти увидам дека си ја утнал поентата. Со тоа што кажуваш дека ЕДНА песна те наежува, не кажуваш како влијае музиката на твоето расположение. А тоа што се обидов дополнително да ти објаснам, не значи дека ќе дадам одговор во твое име.

Тогаш удри по сите што „ги прекршуваат правилата“ пошто контекстот на дискусијата се движи (мислам гледаш) во насока на конкретно посочување на одредена песна... очигледно е!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Тогаш удри по сите што „ги прекршуваат правилата“ пошто контекстот на дискусијата се движи (мислам гледаш) во насока на конкретно посочување на одредена песна... очигледно е!
Уствари не. Поентата беше да се долови како музиката влијае на расположението, а тоа посекако не значи посочување на една песна/изведувач и опис од типот „ме намовнува“. Прочитај ги првите постови и ќе видиш што било замислата. На пример можеш да кажеш кои жанрови како ти влијаат пр. панк ти крева адреналин и слушаш додека возиш, шо ти знам минимал транс те заспива, класика те смирува или шо знам таму.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Јао бре луѓе... сте се закачиле за тој еден пост...
Јас така ја доживувам, така влијае врз мене - така опишав. Опфатив и дополнителни сегменти, што не гледам дека е причина за стрелање.
Од глупости по цел форум, вие се запнавте за мојот пост што ви се виде несоодветен.
Па ако е толку ви запнал за очи дека е несоодветен избришете го / прикријте го и мојот и цел куп други постови што се во таа тема... пошто има еден куп!
И доста е...
Со мрчење на секој пост, реплика, потпис - не се држи форум, драги мои...