Помош за проектни задачи/состави/писмени

Yvette

Истакнат Член
26 јануари 2014
144
276
73
Ми треба помош за писмена по македоснки јазик Патувањето-непроценливо духовно богатство.Ми треба за утре и треба да биде нешо ко есеј.Фала однапред

А да кажувате два до три дена порано? Вака и да сака некој да ви помогне, не знам колку ќе успее. Барај по интернет, а и јас ќе се обидам нешто од нешто да ти помогнам.

PulpFiction

Нов член
14 октомври 2013
3
1
3
А да кажувате два до три дена порано? Вака и да сака некој да ви помогне, не знам колку ќе успее. Барај по интернет, а и јас ќе се обидам нешто од нешто да ти помогнам.

da ni kazuvaa od skolo dva tri dena porano ke pisevme .... so ogled na toa sto temite ni gi kazuvaat den pred pismena , ew :unsure :\

• Ми се допаѓа
Реакции: blablabla1234567

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Slucajno da ne ima nekoj sostav za Sid, Aleksandar Makedonski (od Zan Rasin), Tartif?
Bi vi bila mnooogu blagodarna. Obicno sama gi pisuvam, ama denovive sum vo guzva...
За сите да ти напишам или еден од овие?
Ми треба помош за писмена по македоснки јазик Патувањето-непроценливо духовно богатство.Ми треба за утре и треба да биде нешо ко есеј.Фала однапред
За 1 час ќе ти стигне во порака, само кажи ми колку збора сакаш макс и дали евентуално треба да се поврзе со некое од делата што сте ги учеле оваа тема?

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

blablabla1234567

Нов член
11 февруари 2014
4
0
1
29
За сите да ти напишам или еден од овие?

За 1 час ќе ти стигне во порака, само кажи ми колку збора сакаш макс и дали евентуално треба да се поврзе со некое од делата што сте ги учеле оваа тема?
350 збора и не треба да се поврзе со ниедно дело.Може да се пишува и како патување со мислите

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
350 збора и не треба да се поврзе со ниедно дело.Може да се пишува и како патување со мислите
Сакаш да ти биде така напишано? За фиктивно патување во мислите? Кажи ми имаш некоја желба каде би сакал/а да биде „патувањето“ или оставаш на моја волја и имагинација?

blablabla1234567

Нов член
11 февруари 2014
4
0
1
29
Сакаш да ти биде така напишано? За фиктивно патување во мислите? Кажи ми имаш некоја желба каде би сакал/а да биде „патувањето“ или оставаш на моја волја и имагинација?

Немора да биде фиктивно патување и можеш да пишуваш по твоја желба

Yvette

Истакнат Член
26 јануари 2014
144
276
73
кажуваат можни теми за писмената. нас ни кажуваа три, и една ќе ти падне на писмена.
Даваат теми, ги даваат една до две недели пред писмена. Можеш да се припремиш за сите, не за една.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991