Не се.
Префрли преку Western Union, наједноставно е. Одиш пополнуваш име и презиме, име презиме на кој сакаш да пратиш, сума колку сакаш да пратиш и готово.Поздрав другари! Како сте, арни ли сте ? Ја да прашам да ми помогнете нешто
Треба да префрљу паре на другара у Србију. Како би све ишло тој? Ако треба уплатница може ли некој да ми објасни како се попунуе све тој и куде може да се купи ?
Не се.
Префрли преку Western Union, наједноставно е. Одиш пополнуваш име и презиме, име презиме на кој сакаш да пратиш, сума колку сакаш да пратиш и готово.
Ти земаат 7% провизија.
Идиш у стопанска и им кажуваш дека сакаш да префрлиш пари преку Western Union и толку. Никакви филозофии. Сигурно нема да ти бараат и извод од матична книга.A како иде тој преко вестерн јунион. У банку кажу сакам преко вестернјунион такој ли ?
извини малко што сам не информиран
Идиш у стопанска и им кажуваш дека сакаш да префрлиш пари преку Western Union и толку. Никакви филозофии. Сигурно нема да ти бараат и извод од матична книга.
Па носи за секој случај лична карта и толку. И пари, секако : )нешто лична карта или некој друг документ за идентификацију да не треба ?
Треба лична карта. Без неа нема шансинешто лична карта или некој друг документ за идентификацију да не треба ?