ДА !Учцљје фз фхужес ев хњеаѕжт едод зпгџпџѕфц. Гмс сјњќн џхујј ев њз лмзпгџпџѕ цќиѓд фдпт ринд њз внлнхе ј фз чџмшаѕфѕу. Хфмјцжѕ.
ДА !Учцљје фз фхужес ев хњеаѕжт едод зпгџпџѕфц. Гмс сјњќн џхујј ев њз лмзпгџпџѕ цќиѓд фдпт ринд њз внлнхе ј фз чџмшаѕфѕу. Хфмјцжѕ.
Prostete za latinicataи посветени членови. Админот сам не го прави форумот.
Кој признава, пола му се простуваProstete za latinicata
Clenovite se tuka za tepanje slobodno vreme i zabava,a adminot e zadolzen za da postoi samiot forum i da bide sto po primamliv za poveke clenovi.
Za reklamiranje na istiot...i taka navamu
Udel imaat site,a pravilata gi kroi nekoj sto voopsto ne ni razmislil kakov doprines ke imaat.(no toa e samo moe mislenje)Кој признава, пола му се простува
За тоа дека истиот е слабо рекламиран, да. Никаде не е изрекламиран. Нова крв нема.
А форумот го правиме сите, и сами сме виновни што е ваков.
Незнам, и јас не сум во тек...Пополека испарувамеUdel imaat site,a pravilata gi kroi nekoj sto voopsto ne ni razmislil kakov doprines ke imaat.(no toa e samo moe mislenje)
A ionaka do pred izvesen period ne vazea za site,sega ne sum bas vo tek.
Od koga znam za tebe se ova go kazuvas. ...pa pak sme tuka.Незнам, и јас не сум во тек...Пополека испаруваме
Нели во се има правила ? Зошто тогаш да не се одвои минутка за да се прочитаат и тука ?Прво што приметив на форумов како нов член, одма новите членови се бомбардираат со едно 5-6 опомени, па тие што ова му е прв форум ги засекуваат в корен. Луѓе, сватете, никој не чита упатства за употреба на форум, особено не за употреба на потпис... Со тоа дополнително се губат членови. Ако тоа не му се испрезентира на начин на кој му одговара, го губиш уште со првиот казнен поен.
Ај како ми како да сме се скарале со некого, па да ни бапнат црвен картон, ама не од старт за нешто безвезе... тоа е мое мислење, ако не се слагате... никому ништо...
Спореди го бројот на мислења. Порано и земав одмор од работа за да седам на форумовOd koga znam za tebe se ova go kazuvas. ...pa pak sme tuka.
Let's get back to reality. Ја гарантирам дека 90% од членовите ги прочитале правилата кога им биле пикнати под нос. Плус тоа нема директен линк од почетната страна на форумов.Нели во се има правила ? Зошто тогаш да не се одвои минутка за да се прочитаат и тука ?
Ако си се нафатил нешто да правиш, види прво кои се условите што дозволуваат да се прави тоа.