Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes: и посветени членови. Админот сам не го прави форумот.
Prostete za latinicata
Clenovite se tuka za tepanje slobodno vreme i zabava,a adminot e zadolzen za da postoi samiot forum i da bide sto po primamliv za poveke clenovi.
Za reklamiranje na istiot...i taka navamu :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Prostete za latinicata
Clenovite se tuka za tepanje slobodno vreme i zabava,a adminot e zadolzen za da postoi samiot forum i da bide sto po primamliv za poveke clenovi.
Za reklamiranje na istiot...i taka navamu :)
Кој признава, пола му се простува :D
За тоа дека истиот е слабо рекламиран, да. Никаде не е изрекламиран. Нова крв нема.
А форумот го правиме сите, и сами сме виновни што е ваков.

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Прво што приметив на форумов како нов член, одма новите членови се бомбардираат со едно 5-6 опомени, па тие што ова му е прв форум ги засекуваат в корен. Луѓе, сватете, никој не чита упатства за употреба на форум, особено не за употреба на потпис... Со тоа дополнително се губат членови. Ако тоа не му се испрезентира на начин на кој му одговара, го губиш уште со првиот казнен поен.
Ај како ми како да сме се скарале со некого, па да ни бапнат црвен картон, ама не од старт за нешто безвезе... тоа е мое мислење, ако не се слагате... никому ништо...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кој признава, пола му се простува :D
За тоа дека истиот е слабо рекламиран, да. Никаде не е изрекламиран. Нова крв нема.
А форумот го правиме сите, и сами сме виновни што е ваков.
Udel imaat site,a pravilata gi kroi nekoj sto voopsto ne ni razmislil kakov doprines ke imaat.(no toa e samo moe mislenje)
A ionaka do pred izvesen period ne vazea za site,sega ne sum bas vo tek.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Прво што приметив на форумов како нов член, одма новите членови се бомбардираат со едно 5-6 опомени, па тие што ова му е прв форум ги засекуваат в корен. Луѓе, сватете, никој не чита упатства за употреба на форум, особено не за употреба на потпис... Со тоа дополнително се губат членови. Ако тоа не му се испрезентира на начин на кој му одговара, го губиш уште со првиот казнен поен.
Ај како ми како да сме се скарале со некого, па да ни бапнат црвен картон, ама не од старт за нешто безвезе... тоа е мое мислење, ако не се слагате... никому ништо...
Нели во се има правила ? Зошто тогаш да не се одвои минутка за да се прочитаат и тука ?
Ако си се нафатил нешто да правиш, види прво кои се условите што дозволуваат да се прави тоа.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Нели во се има правила ? Зошто тогаш да не се одвои минутка за да се прочитаат и тука ?
Ако си се нафатил нешто да правиш, види прво кои се условите што дозволуваат да се прави тоа.
Let's get back to reality. Ја гарантирам дека 90% од членовите ги прочитале правилата кога им биле пикнати под нос. Плус тоа нема директен линк од почетната страна на форумов.