Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Може и да и касне по некоја Х причина .. и да не биде трудна, а претходно сме пробале да направиме бебе.
И во твојов пост никаде не го спомна она претходното, Чедо Божјо кај што беше, и тоа што мене ми е смешно.
Може сака сепак да си направи тест, не е мое да и го забранам тоа.
Чедо Божјо,
остаи трол на страна,сакав само да образложиш зошто е толку смешно.
Друго приметувам дека во денешно време ако некој каже дека верува во бог истиот тој треба да рачуна со исмејување од останатите.
Старомодна работа верувањето нели?
Јас ги почитувам верниците како и неверниците и не ги потценувам ни едните нит другите,и ако некој мисли дека водејќи се по тоа што пишува во библијата/куранот/други свети книги или филозофии во кои се развива духовноста ќе си го олесни начинот на живот негово право е зар не?
Па макар и чекал одговор од бога за трудночата на жена му.
Кој чекал дочекал.
Така гледам јас на сето тоа.
А дали е трол или не тоа е друга работа.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Lena, не се потсмевам, ниту пак сум рекол дека некој е идиот или слично ако верува. Девојка ми верува па ништо не сум и рекол, ако беше до толку сигурно немаше денес да бидам со неа.
Смешното е тоа што девојчето си прашува убаво погоре што да прави .. овој Божјата воља остави да ти каже .. ма дај молим те. Ако знаеш одговори и, ако не воопшто не ни се мачи да напишеш нешто и да се направиш интересен.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе уцена е добра, мара е лоша дада, а цигаре што легално труе миљони и миљарде људи у сфет?

Од седми јануар : )))

Еј а нели да ј***ш нечие размислување е навреда? А модератори?
Стварно нели е навреда?

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Kisserboy напиша:
чувството кога шеташ низ широк сокак и си центра пажња :) хехехе
Ова е најголемата животна амбиција на битолската популација :kafe и на приградските населби па дури и до Демир Хисар (loonies excluded).

Градот каде мислењето на рајата за некого има статус на религија.

Нели така? Без тоа животот ми нема смисла, го нема архето на моето битие, па ме горат егзистенцијални кризи, се прашувам која сум и зошто ја држам енергијата на универзумот заробена во ова чудна граница од тело..

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ако се презиваш Хо и живееш во англиско говорно подрачје, не ја крстувај ќерка ти Анита.

Малку слабо ми работи кликерот во ова време па ќе може малку да ми подобјасниш што сакаш да кажеш или што сакале да кажат со ова што го пиша?