Кој е вашиот тип на дечко/девојка?

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Се надевам дека нема дупла тема, иако барав :unsure + не знаев каде да ја отворам поточно...слободно преместете ја каде мислите дека припаѓа.. ;)
...значи вака: Сите ние имаме одреден тип на дечко или девојка, со посебен вкус :zelen па какви сакате вие? Барам мислење од двата пола, најважно пред се' да го искажете и нивниот КАРАКТЕР! Тоа ми е најбитно! :sreken

2-kako-mozhe-da-ti-se-dopagja-bash-toj-dechko-www.kafepauza.mk_.jpg

ајде црнобели...да ве видам :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
31
домче
Не ми се убави штиклите од типкава... не е мој тип... премногу шпиц...:eek

Хех... се потсетив на времето кога на девојка ми и ја отварав вратата од колата стално кога влегуваше. Сега, кутрите, нонстоп трчаме од работа на работа па среќа е и што воопшто успеваме да ја погодиме кваката од вратата под прво:rofl

Порано сакав плавуша.... исклучиво нежничко плаво чупе...ништо друго не прифаќав....:*

Околу карактерот сите знаеме како треба да изгледа... јин-јанг. Ако ти си поостар во реакциите, таа треба да биде поумерена, ако ти си поголем лутко, таа треба да биде по флексибилна и да не ти зема за озбилно се што ќе речеш. Само во таков пар се функционира.

Butterfly^^

Истакнат Член
7 јануари 2013
239
271
373
Па претежно ми се свиѓаат високи , крупни и црномањести машки.
За карактерот ... Да не биде љубоморен (многу мразам љубоморни испадни и сцени) , да биде џентлмен . Харизмата ми е исто така многу битна ако не и пресудна во споредба со физичкиот изглед , да знае да ме поддржи и изнуди барем мала насмевка и во најтешките мигови.. Сите сакаме покрај себе да имаме партнер со убави манири , кој ќе не сака и почитува , кој ќе биде тука за нас и ќе биде посветен , кој со мерак ќе го запознаеме со нашите родители и тако даље ... и јас сакам иако да признаам во последно време вниманието ми го скренуваат дечки од типот бед бојс :cool: :p

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Тип 1X2 :zelen Се шалам...
Порано беше долга листата на особини кои ги сакав и барав кај едно момче. Сега сфатив дека совршенството е монотоно, не ме привлекува и освојува.
Листата сега би изгледала отприлика вака: позитивна личност која ќе ми го разубавува секој момент засмејувајќи ме, да сака да искуси нови работи, да знае да чита меѓу редови, да е непредвидлив (во позитивна смисла секако) , интелектуално поткован и човек кој има сфатено дека е способен да заработува сам, а не да живее со надеж дека мама и тато засекогаш ќе бидат негова материјална поддршка.
Понатаму, поглед кој ќе ме привлекува, очи во кои можам да видам среќа, тага, искреност. Да поседува харизма и шарм, да знае да ме разбере и сослуша и да нема посесивни испади.
Околу физичкиот изглед немам некои посебни замисли, не барам мистер на македонија и тоа не ми влијае многу на одлуката. Единствено што ми пречи кај момче е брада.

The_countess

Истакнат Член
10 јуни 2012
441
545
193
29
-Љубов
-Почит
-Култура
-Образование
-Самодоверба
-Авантурист
Од карактер, тоа е тоа. Е за изглед, немам баш одредено меѓутоа може да се каже дека сакам да биде висок и мускулест ама не премногу. Кратка коса, бојата не ми е битна. Исто пожелно е да сака да се гушка и да мириса убаво. (hug)(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: Змејче and Prashina