Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Алелуја!
Конечно си го направи space-от (party)

А и морам да ви ја доловам реакцијата кога виде дека симпатијата ме аднал
tumblr_myt5g89ja51soxxtxo3_250.gif

А една другарка ми рече дека ваква фаца сум правела кога сум и го изговарала името.
Grinch-Smile-GIF-the-grinch-27844611-500-363.gif

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Ова е тој момент кога нејзиното првично можеби станува сакам ама не можам зашто ке те повредам, а твоето сакам станува можеби ама појке не, зато шо веќе ме повредуваш со то сакам ама не можам. Се нервираш зашто сакаш да и помогниш, можиш, ама таа ти вели нејќам а во себе сака да и помогниш. Квантна физика била комплицирана а?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Стаила слика од шишиња алкохол и во коментар си допишува со другарка: "лелелелеле", "ауууу ѕвер си еј", "не, не, ти си", "уфф лиги ми потекоа значи кај ја стаи сликава ѕверу", "no sleep tonight baby"... wtf е проблем со 20годишњациве бе? Демек кул си ако постираш слика со алкохол? Демек си го постигнал најголемиот успех у животот зошто пиеш?
ugly_irre.gif
Барем имај малце класа, ако не самопочит. God daaaaamn, понекад ми оди да го откачам цело друштво...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Saladin

Змејче

Незапирлива
14 јули 2013
1,193
2,423
1,123
Стаила слика од шишиња алкохол и во коментар си допишува со другарка: "лелелелеле", "ауууу ѕвер си еј", "не, не, ти си", "уфф лиги ми потекоа значи кај ја стаи сликава ѕверу", "no sleep tonight baby"... wtf е проблем со 20годишњациве бе? Демек кул си ако постираш слика со алкохол? Демек си го постигнал најголемиот успех у животот зошто пиеш?
ugly_irre.gif
Барем имај малце класа, ако не самопочит. God daaaaamn, понекад ми оди да го откачам цело друштво...

tell me about it (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Форумски друшки, убави луѓе, збороредни везачи...
Нека е најсреќна, од убавини да не куртулите.

Нека им е среќна и на досадните, тупаџиите, некреативните. И оваа година повеќе водете љубов, помалку водете досадни муабети.

Си ју араунд:*

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
СДК само сонувањето е безплатно. Но што ако имаш несоница? Колку чини еден мирен сон?

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen and Prashina