Чет муабети (ти реков-ми рече)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
оди разбери се со мојот ум, секогаш на прво место ги ставам другите па дури на крајот сум јас
исто ко јас :( секогаш размислувам другите да не ги повредам со некоја постапка, си го тапам умот без врска..ко некој фала да ќе ти каже на крај, како беше она? - си правиме триста проблеми за да не ги повредиме блиските, а како тие не повредуваат нас без ниту еден проблем?

• Ми се допаѓа
Реакции: Црвена

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
исто ко јас :( секогаш размислувам другите да не ги повредам со некоја постапка, си го тапам умот без врска..ко некој фала да ќе ти каже на крај, како беше она? - си правиме триста проблеми за да не ги повредиме блиските, а како тие не повредуваат нас без ниту еден проблем?

Исто и кај мене, толку многу се трудам да не ги повредам, да не се нервираат, да им биде добро, а тие мене со 2-3 збора ме закопуваат и после се кријам во веце и рикам ама тоа е што да праиш така не воспитал животот. Само не губи надеж ние сме посилни од било кои други верувај :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
На крај секогаш е така,ти излегуваш повреден и ти викат : Ами сам си си крив, премногу си добар.
Иначе Frank таман се навикнав да те читам како Aquarius си сменил ник.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991