Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Потекнуваат од тој народ, ама забораваат на него и веќе не се дел од него.. Ме разбираш, нели ;) Отворај, тука сме :D

Кога сме кај тоа, имаше една радикална теорија од еден полски научник дека скоро сите политичари се раѓаат како такви т.е се психопати кои ги влече политиката како место кое е најпогодно за потполно остварување на нивниот психопатски ментално емоционален склоп, прв пат кога го прочитав тоа некако имав фаца - `wooooow it all makes sense now`:D и мислам дека и не бил далеку од вистината...нормално интензитетот се разликува од место до место и време до време...последиците зависат од тоа до кој степен рајата им ја `купува` причата. Овде изгледа ја проголтале заедно со јадицата, оловото и тапата...

А за редот, има време, прво да ја решам старата мистерија `колку телемити треба да за да се смени сијалица` :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Јас за ова прашав тука уште пред две недели,ама од никој не добив одговор. :)
:( и мене ми ја нема, а јас бев основач и администратор. Да видам да побарам објаснување од фб. Можеби неактивност во групата да е причина за евентуално бришење.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
епа си користел Default лозинка од рутер тогаш. Good good.
Ај сеа пробај Firmware .. ако небива и тоа .. земи стај му лименка позади :rofl

Пробав, не иде.
Море че го пукам море че го праам Пепси љименка море хеј...

:D

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
На машински да не студираш? :D

Не, ама имам братучеда по 4то колено што е на машински, ваљда носам некој ген од некој предец:D
Јас така си ја поправив еднаш тастатурата, не работеше, после кога виде со каква сила располагам во раката, да видиш како проработи:D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мајор Сергеј Солнечников - Херој на Руската Федерација

На 28-ми март 2012 за време на воена обука, 19 г. Максим Журавлев неуспешно фрлил граната РГД-5. Гранатата паднала во ровот во кој се наоѓале неговите колеги кои биле на обука. Мајорот се фрлил врз гранатата за да ги заштити младите регрути. После половина час Мајорот умрел на операциона маса од повредите предизвикани од гранатата. Шрапнели од истата ги раскинале неговиот црн дроб, слезината, срцето и белите дробови.
На 3ти март 2012 г. рускиот председател Дмитриј Медведев посмртно му го доделил медалот: Херој на Руската Федерација.

Нешто time machine измислиле русиве или грешка со датумите имаш направено?