СУГС „Раде Јовчевски - Корчагин"

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Две од моите години ги поминав тука и ми беше супер. После мојата генерација слушам последниве две години многу од професорите заминале во пензија.. Имало спас :p :sreken
П.С Драган го менуваат од кога знам за мене :giggle :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Воведов на темава.:eek Премногу фалење, најдобри сте биле ова она... Сите се каеле што се запишале во школо многу тешко било слично. А тек ко ќе дојдете на факултет што ќе правите?
Тема како тема ок си е. Да си размените некои искуства меѓу учениците што учат и што учеле во ова школо ама никако не ми се допаѓа воведов на темава. Мислам најдобрите па и уште болдирано.:D Еве ако толку сакаш тема за твоето школо може на почеток некоја кратка историја да пишеш, кога е отворено школо или такви некои информации а не дека сте биле најдбори и дека сите ученици во текот на школувањето се каеле што се запишае во Корчагин дека било многу тешко.

Cyber Kriminal

Нов член
25 ноември 2013
10
1
3
Две од моите години ги поминав тука и ми беше супер. После мојата генерација слушам последниве две години многу од професорите заминале во пензија.. Имало спас :p :sreken
П.С Драган го менуваат од кога знам за мене :giggle :sreken
Драган 100% го менуваат,доста му беше
Воведов на темава.:eek Премногу фалење, најдобри сте биле ова она... Сите се каеле што се запишале во школо многу тешко било слично. А тек ко ќе дојдете на факултет што ќе правите?Тема како тема ок си е. Да си размените некои искуства меѓу учениците што учат и што учеле во ова школо ама никако не ми се допаѓа воведов на темава. Мислам најдобрите па и уште болдирано.:D Еве ако толку сакаш тема за твоето школо може на почеток некоја кратка историја да пишеш, кога е отворено школо или такви некои информации а не дека сте биле најдбори и дека сите ученици во текот на школувањето се каеле што се запишае во Корчагин дека било многу тешко.

Потоа од кога размислив каков ми е пристапот кон темата,сакав да сменам ама викам ај нема везе

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Леле воведов. :D
Леле мерењево ташаци. (facepalm)

Секогаш трудете се тезата да си ја поткрепите со факти.
Школо ко и секое, со свои предности и маани, со свои бубалици и мезимци паднати на златна лажица. Ништо над или потпросечно.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мене Кочо Рацин основна школа у стару маалу , у трг : )
Ми е праена од Јапанци и мислу дека е најјако конструирана и напраена од сфи основни школе у Македонију, барем ја тија што сам ги видеја. Миљон квадрата двор, триес душе играсмо жмурку, неможемо да се најдемо : ) Учиф миљон деца и е мноо голема
Убаф двор и сфе остало, бина толлика, сала, паркинг голем како куде Веро у Скопје, што још, незнам
Еве и ја да си гу исфалу основну школу брате Алберте, Анштајне : )