Прво видете ги резутатите на Корчагинци секоја година се или на прво или на второ место по резултат од државна матура па потоа коментирајте.Ако не се најдобри тогаш се едни од најдобрите во државава.Јас лично одамна учев таму и за сега не можам да коментирам многу работи се смениле ама факт е дека од таму излегуваат најдобрите кадри во државава.
Поздрав до сите бивши и сегашни Корчагинци.
македонски може? оти не разбирам друг јазикWho cares?![]()
Прво видете ги резутатите на Корчагинци секоја година се или на прво или на второ место по резултат од државна матура па потоа коментирајте.Ако не се најдобри тогаш се едни од најдобрите во државава.Јас лично одамна учев таму и за сега не можам да коментирам многу работи се смениле ама факт е дека од таму излегуваат најдобрите кадри во државава.
Поздрав до сите бивши и сегашни Корчагинци.
Јас од кога бев на факултет помина доста време меѓутоа тогаш (пред 10-15 години) неможеше секој да се запише на факултет а не можеше и секој да го заврши.Муабетот ми беше дека најмалку 90% од Корчагинци запишуваа факултет и скоро сите го завршуваа во рекорден рок.Не знам кај сум се нашла и јас да коментирам за денешницава со извитоперени стандарди каде скоро сите завршени средношколци се запишуваат на факултет и скоро сите го завршуваат???????????????????????Кои црни кадри жити се? Нели од факултет излегуваа кадри?А и матурата ако беше мерило на знаење и квалитет......