СУГС „Раде Јовчевски - Корчагин"

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Корчагинци може да се најдат на 3 места,у Корчагин,дома и у Барбика.
Како се познава хулиган од Корчагин?
Ја брише таблата кога не е дежурен.

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

bibuska

Истакнат Член
10 октомври 2013
7
3
103
45
Прво видете ги резутатите на Корчагинци секоја година се или на прво или на второ место по резултат од државна матура па потоа коментирајте.Ако не се најдобри тогаш се едни од најдобрите во државава.Јас лично одамна учев таму и за сега не можам да коментирам многу работи се смениле ама факт е дека од таму излегуваат најдобрите кадри во државава.
Поздрав до сите бивши и сегашни Корчагинци.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Прво видете ги резутатите на Корчагинци секоја година се или на прво или на второ место по резултат од државна матура па потоа коментирајте.Ако не се најдобри тогаш се едни од најдобрите во државава.Јас лично одамна учев таму и за сега не можам да коментирам многу работи се смениле ама факт е дека од таму излегуваат најдобрите кадри во државава.

Верувај дека баш таму не сакаш да чепкаш. Матура и Корчагин друг пат не ги ставај во иста реченица;)

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
37
Ееее јас имав на времето еден другар учеше во корчагин и се фалеше цело време и после замина странство и пред некој месец слушнав дека направил собрачајка :(

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Во тоа таму, како рече, А да, најдоброто училиште, ви кажале дека после точка и запирка се остава празен простор? Не? Штета...
Инаку, немам учено во училиштето ама двајца мои колеги беа од тоа школо, влегоа во последните на приемниот, едвај ги врвеа испитите.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093

Кои црни кадри жити се? Нели од факултет излегуваа кадри?(smoke) А и матурата ако беше мерило на знаење и квалитет......

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos and existence

bibuska

Истакнат Член
10 октомври 2013
7
3
103
45
Кои црни кадри жити се? Нели од факултет излегуваа кадри?(smoke) А и матурата ако беше мерило на знаење и квалитет......
Јас од кога бев на факултет помина доста време меѓутоа тогаш (пред 10-15 години) неможеше секој да се запише на факултет а не можеше и секој да го заврши.Муабетот ми беше дека најмалку 90% од Корчагинци запишуваа факултет и скоро сите го завршуваа во рекорден рок.Не знам кај сум се нашла и јас да коментирам за денешницава со извитоперени стандарди каде скоро сите завршени средношколци се запишуваат на факултет и скоро сите го завршуваат???????????????????????
Па кај е градацијата помеѓу луѓево еј па не се сите надпросечно интелегентни-некои имаат памет некои пари и тоа е тоа.