Сакам да кажам/Сакам да прашам

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме :D
Jon+Stewart+looking+confused.gif
Можеби јас и Kaarikuto сме супер луди аниме фрикови, но тоа е тоа. Можеби сум зависник, но не сакам да се откачам од зависноста.
I LOVE ANIME(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ја помисли сома чај : ) Спиритуални шамани и индиски маха раџа саду племиња што медитираф како ненормални по неколко месеца
пиеф га овј чај, некои викаф дека и продужуе га живот, а и ударац е ајахуастичан : ) лајт верзија на нашу ракију, домовачу : )
А глеј лани у дискотеку Харем ја части по некој овакф чај : )

Не е случајна сличноста, Хаксли бил голем фан на печурчиња, чајчиња, зеленчуци... :)
Не знам за тој чај многу ама би сакал некогаш да имам прилика да пробам ДМТ или како шо ја викале по тие шумите ајахуаска. Додуша и организмот ја ствара природно ама кај мене слабо, или не ги паметам соновите или не сонувам ич...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Не знам за тој чај многу ама би сакал некогаш да имам прилика да пробам ДМТ или како шо ја викале по тие шумите ајахуаска. Додуша и организмот ја ствара природно ама кај мене слабо, или не ги паметам соновите или не сонувам ич...
Покрај ДМТ, јас инспириран од Сопранови би сакал да пробам пејоте еднаш во животот... По можност тоа да се случи некаде во пустините на Невада, али тоа е опционално... Индијанците знаеле што е шитот уште на времето. ]:)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Покрај ДМТ, јас инспириран од Сопранови би сакал да пробам пејоте еднаш во животот... По можност тоа да се случи некаде во пустините на Невада, али тоа е опционално... Индијанците знаеле што е шитот уште на времето. ]:)

Чудна птица е човекот......уште од камени времиња кога ловел мамути наоколу до денес - само гледа да се начука, ушлагира, `уради`, урока, стонира...да отпатува некаде во својата глава and beyond... шо животиња ќе беше не знам... ок освен мачките и тие имаат некаква дрога, јадат една трева и после халуцинираат.... ништо чудно шо се споиле со чоекот...

• Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Глеа на НетЏио Вајлд пред некој дн, тигар у Амазонску прашуму еде лишчиња од ајахуаску.Ударац не е ист како скувана супстанца што гу праиф шамани, али нешто послаба халуцинација му се деси, тигар лега сс ноге нагоре, гледа у празно, боја на очи му се промени, тј што гу води емисију вика дека тигар ужива у сфој псајкоделик трип, лооонг џ'рнии : ) Животиње почнасфа да експериментираф сс псајкоделик дрогз, а не па ми. Има пеќурке некои по Куманоо, порција 600 денара( надам се Бркуловска не ме чита) : )

• Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf and Outrider