Можеби јас и Kaarikuto сме супер луди аниме фрикови, но тоа е тоа. Можеби сум зависник, но не сакам да се откачам од зависноста.Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме
I LOVE ANIME
Можеби јас и Kaarikuto сме супер луди аниме фрикови, но тоа е тоа. Можеби сум зависник, но не сакам да се откачам од зависноста.Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме
јас едно аниме имам изгледано , Elfen LIed... јако
Како се осеќам кога ви ги читам постовите во Аниме
Да, но мислам дека сепак беше супер серијата.Мене ми беше ептен жално, приказната, а посебно музикава..
Ја помисли сома чај : ) Спиритуални шамани и индиски маха раџа саду племиња што медитираф како ненормални по неколко месеца
пиеф га овј чај, некои викаф дека и продужуе га живот, а и ударац е ајахуастичан : ) лајт верзија на нашу ракију, домовачу : )
А глеј лани у дискотеку Харем ја части по некој овакф чај : )
Покрај ДМТ, јас инспириран од Сопранови би сакал да пробам пејоте еднаш во животот... По можност тоа да се случи некаде во пустините на Невада, али тоа е опционално... Индијанците знаеле што е шитот уште на времето.Не знам за тој чај многу ама би сакал некогаш да имам прилика да пробам ДМТ или како шо ја викале по тие шумите ајахуаска. Додуша и организмот ја ствара природно ама кај мене слабо, или не ги паметам соновите или не сонувам ич...
Покрај ДМТ, јас инспириран од Сопранови би сакал да пробам пејоте еднаш во животот... По можност тоа да се случи некаде во пустините на Невада, али тоа е опционално... Индијанците знаеле што е шитот уште на времето.
Животиње почнасфа да експериментираф сс псајкоделик дрогз, а не па ми.