Чет муабети (ти реков-ми рече)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не, ама знаев ете дека него ќе го спомнеш.
Шала на страна, добар дечко е сум кажала јас и пред тоа, ама не се гледам заедно со него, ќе треба да почнам да гледам германски филмови, или да си ја хеии зјтам државава... :D

Ah that...now i get it...
Не сум зафатен, таа тру блад замина на печалба некаде, последно шо разбрав дека била заедно со Емил Хески, можи и свадба ќе испадне, не знам колку е точно ...со среќа нека им е шо да кажам, да беше друг ќе беше гадно ама за Хески ич не ми е мака.
Инаку шо знам... не е на арно жена да си ја сака државата пошто нема да и останат емоции за сопругот а тоа е рецепт за фејл рилејшншип...а за немачки филмови - не знаеш шо пропушташ :pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ah that...now i get it...
Не сум зафатен, таа тру блад замина на печалба некаде, последно шо разбрав дека била заедно со Емил Хески, можи и свадба ќе испадне, не знам колку е точно ...со среќа нека им е шо да кажам, да беше друг ќе беше гадно ама за Хески ич не ми е мака.
Инаку шо знам... не е на арно жена да си ја сака државата пошто нема да и останат емоции за сопругот а тоа е рецепт за фејл рилејшншип...а за немачки филмови - не знаеш шо пропушташ :pusi
Го прифаќаш значи мојот предлог,Хоуп повеке не се прашува,јас прифакам во нејзино име :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Го прифаќаш значи мојот предлог,Хоуп повеке не се прашува,јас прифакам во нејзино име :D

А мене никој не ме прашува ...
images

Јас на Electra и предложив неколку фини дечки ама премногу пребира ццц...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А мене никој не ме прашува ...
images

Јас на Electra и предложив неколку фини дечки ама премногу пребира ццц...:D

Не те прашува?
Па сам го цитираше сега прашањето.
Шо ја мешаш сега електрата?
Да не не е алучајност тоа?(wasntme)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас не се согласувам со изборот баш, ме заплаши тоа делот со сопругот, а јас мислев само за забава, за лајкчиња и коментарчиња :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider