Чет муабети (ти реков-ми рече)

онјаЛ

Полноправен Член
22 ноември 2012
69
85
18
Среќа е...ко ќе си го најдиш професорот на твитер и ќе видиш дека уствари е кул

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Имаш голем поздрав од авторот на оваа поема кој исто како мене постојано под псевдоним објавува по нешто на нет.
А јас ти благодарам за честитките :*

Продолжуваме понатаму... :)

Читајте и коментирајте, давајте сугестии... ;)

Еве јас давам предлог да престанеш да спамаш со линкови. Што мислиш, можеш тоа?

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Еве јас давам предлог да престанеш да спамаш со линкови. Што мислиш, можеш тоа?

Воопшто не спамирам со линкови!
Ској цитат, мисла ќе биде поткрепена со линк до цел текст. Дали мојот блог, дали некоја друга страница... без разлика.
Ако ти смета, повели пријавувај. Јас сметам дека е валидно да се ставаат линкови до страници од кои се цитира!

Затоа, не биди досаден и не се заморувај со Хептаграм. Ништо нема да постигнеш... :)

П.С. Предлози и коментари давајте на темата Телема или на блогот, во врска со темите на блогот. А не тука. Капиш? :)
Ај сега оди бркај си го денот...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Воопшто не спамирам со линкови!
Ској цитат, мисла ќе биде поткрепена со линк до цел текст. Дали мојот блог, дали некоја друга страница... без разлика.
Ако ти смета, повели пријавувај. Јас сметам дека е валидно да се ставаат линкови до страници од кои се цитира!

Затоа, не биди досаден и не се заморувај со Хептаграм. Ништо нема да постигнеш... :)

П.С. Предлози и коментари давајте на темата Телема или на блогот, во врска со темите на блогот. А не тука. Капиш? :)
Ај сега оди бркај си го денот...

Не бе, кој спама. Ти? Не воопшто не.

Важи телемитски брате, одам да го фатам денот. А ти ај сеа трк да поспамаш на уште 20-тина места за блогот и да го просветлиш светот. Ајт.

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Хоуп*
Да не одам оф топик на местото каде што си се изјаснила дека се добива казнен поен на друг форум за мислење дека ми се танцува.
Бидејќи не го пиша моето име - но и немаше потреба затоа што јасно беше на што алудираш ќе ти одговорам накратко:
Сакам да кажам/прашам е тема без тема. Нема правила, како што многупати до сега е докажано на форумов, секој пишува што сака и колку сака на таа тема :)
Дури и само клипови се објавуваат.
Што значи да го искористам твојот стил на склопување реченица: на некој друг форум таквата тема веќе оддамна ќе беше замината во заборав.

Второ, многу е лошо кога се оди на друга страна со одговор на некој пост/критика. Добро е кога човек (во случајов админ) наместо да става лајк на коментар, цитира и одговори добро. Ако не може да одговори може само да се извини за одредена грешка или да каже дека згрешил, тоа што го кажав дека не е Бог значи дека има право и на грешки :)

Трета многу важна работа, честитки за новиот статус и продолжи да бидеш објективна ( не е ова наредба ова е добронамерен совет во спомен на некогашните мигови :) )

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Не дека ќе добиеш казнени, сосема друго ти кажував...

А за темата голема грешка си, има тема кога серам... на еден форум. И баш е посетена.
Сакам да кажам е генијалност за теми што ги има по други форуми. И администрацијата тука за тамошната е мед и млеко. Исто и членовите. Твоја грешка е што кога ти не се согласуваш за нешто мислиш дека не е правилно ни праведно. А јас, радо би сакала да те видам тука како го правиш она за кое зборуваш дека администрацијата го уназадувала, па може и ќе се поправи некој, ќе се најде засрамен од твојата активност и придонес. А вака, извини, ама само за критики си тука...

Фала за честитката, те чекам со некоја рецензија :)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не дека ќе добиеш казнени, сосема друго ти кажував...

А за темата голема грешка си, има тема кога серам... на еден форум. И баш е посетена.
Сакам да кажам е генијалност за теми што ги има по други форуми. И администрацијата тука за тамошната е мед и млеко. Исто и членовите. Твоја грешка е што кога ти не се согласуваш за нешто мислиш дека не е правилно ни праведно. А јас, радо би сакала да те видам тука како го правиш она за кое зборуваш дека администрацијата го уназадувала, па може и ќе се поправи некој, ќе се најде засрамен од твојата активност и придонес. А вака, извини, ама само за критики си тука...

Фала за честитката, те чекам со некоја рецензија :)

Па и да добијам казнени поени во ред си е :) Не верувам дека пак ќе се стават 8 казнени само за да „заќутите“ некого :)
Хм, извини драга Хоуп ама статистиката зборува друго: имам 1604 мислења, а само мал број од нив се во темата за критики, а уште помал број од мислењата се во „Сакам да кажам/прашам“ - дури и не знам дали се бројат таму мислењата :)
Што значи чекам некоја убава тема или пак мислам инспирација за отворање на некоја тема за која би зборувал или па немам доволно време за да исчитам цела една тема па да формулирам некое свое мислење.
Прееска влегов видов чудна ситуација и бидејќи имам слобода на говор одлучив да си коментирам за чудната ситуација која ја затекнав.
„Расправија со админ“ - 8 казнени поени. Мислам ниту е етички ниту е нормално :)

Е за тоа со администрацијата, моја грешка е што генерализирав кога како многу пати до сега критиката беше насочена кон главниот админ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and existence

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Saladin, Хоуп*
Чекам одговор. Наведете ми еден таков кој само критикува и збори за квалитет на форумот.
Јас мислам со него се разбравме тука, малце погоре - сигурно виде, па мислев немам потреба да ти објаснувам нахнадно.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас мислам со него се разбравме тука, малце погоре - сигурно виде, па мислев немам потреба да ти објаснувам нахнадно.
Само тој те нервира или само тој така прави? Не си ми воопшто логична ни ти нити Saladin.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos