Имаш голем поздрав од авторот на оваа поема кој исто како мене постојано под псевдоним објавува по нешто на нет.
А јас ти благодарам за честитките
Продолжуваме понатаму...
Читајте и коментирајте, давајте сугестии...
Еве јас давам предлог да престанеш да спамаш со линкови. Што мислиш, можеш тоа?
Воопшто не спамирам со линкови!
Ској цитат, мисла ќе биде поткрепена со линк до цел текст. Дали мојот блог, дали некоја друга страница... без разлика.
Ако ти смета, повели пријавувај. Јас сметам дека е валидно да се ставаат линкови до страници од кои се цитира!
Затоа, не биди досаден и не се заморувај со Хептаграм. Ништо нема да постигнеш...
П.С. Предлози и коментари давајте на темата Телема или на блогот, во врска со темите на блогот. А не тука. Капиш?
Ај сега оди бркај си го денот...
Не дека ќе добиеш казнени, сосема друго ти кажував...
А за темата голема грешка си, има тема кога серам... на еден форум. И баш е посетена.
Сакам да кажам е генијалност за теми што ги има по други форуми. И администрацијата тука за тамошната е мед и млеко. Исто и членовите. Твоја грешка е што кога ти не се согласуваш за нешто мислиш дека не е правилно ни праведно. А јас, радо би сакала да те видам тука како го правиш она за кое зборуваш дека администрацијата го уназадувала, па може и ќе се поправи некој, ќе се најде засрамен од твојата активност и придонес. А вака, извини, ама само за критики си тука...
Фала за честитката, те чекам со некоја рецензија
Само тој те нервира или само тој така прави? Не си ми воопшто логична ни ти нити Saladin.Јас мислам со него се разбравме тука, малце погоре - сигурно виде, па мислев немам потреба да ти објаснувам нахнадно.