Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ја знаете онаа зајак фаца кога ви се кива, а не иде, па мрдате горе-долу со носот и вилицата во обид да го истерате демонот од вас?
Е, сега замислете со истата фаца да отидете до маркет, и баш пред каса да кивнете толку јако, што касиерката ќе се извади од памет и ќе ги избута апаратите за фискална сметка и кредитни картички. Мхм... :eek:
Мајка ми ме теши среќа било што и друга беља не сум направила од силината на кивавицата.
Срцка.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Старо друштво, нов локал. Седнуваш со истите фаци со кои пред 4 години сте се дружеле нон-стоп и се трудиш да слушниш нешто ново од нив, нешто да се случило, некој да направил нешто... јок. И така си пиеш пиво и си викаш „Пифка му мајчина, кој Цацко ме дупна да дојдам тука“ и почнува некако и пивото да ти горчи, некако нешто те влече да излезеш надвор, а надвор кочан, ама поарно тренинг за пингвин отколку слушање безвезални муабети. Поарно една турска серија да изгледав и со тато едно пиво да испиев па да излезев.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Старо друштво, нов локал. Седнуваш со истите фаци со кои пред 4 години сте се дружеле нон-стоп и се трудиш да слушниш нешто ново од нив, нешто да се случило, некој да направил нешто... јок. И така си пиеш пиво и си викаш „Пифка му мајчина, кој Цацко ме дупна да дојдам тука“ и почнува некако и пивото да ти горчи, некако нешто те влече да излезеш надвор, а надвор кочан, ама поарно тренинг за пингвин отколку слушање безвезални муабети. Поарно една турска серија да изгледав и со тато едно пиво да испиев па да излезев.

пивото горчеше....да...
времето поминува а сите стоиме во место...тапкаме во место и тоа па тоа...као ( интересна си ја правиме ) :) нели така викаат де...
пивото горчеше....зошто имаше многу што не ( почитуваа ) али сеа раката му е тешко да ја подадат....
и кога ќе ја подадеш ти размислуваат дали да ја допрат и да направат едно здраво.....
времето минува а пивото продолжува да горче....:)

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Продај крава сними песна. Сега разбра? Или изјава од типот: Ами јас уште на две години знаев да пејам. Лежи лебу да те јадам.
Не разбрав.Такви пеачи ги имало ама имало и од оние другите кои имаат што квалитетно да понудат.Неиздржани муабети имаш на многу постови само што не можам и немам време да ти реплицирам на сите.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Не разбрав.Такви пеачи ги имало ама имало и од оние другите кои имаат што квалитетно да понудат.Неиздржани муабети имаш на многу постови само што не можам и немам време да ти реплицирам на сите.
Слободно, а јас не ветувам дека ќе ги прочитам.