Девојки (можеби и момци), да се однесувам малку како да сум на фемина или гламстик и да ве замолам ако некоја од вас знае некоја страна со фризури или сака да ми прати некоја слика од својата омилена фризура како идеја би била благодарна : ) На свадба кај најдобра другарка сум викендов... : ))
Девојки (можеби и момци), да се однесувам малку како да сум на фемина или гламстик и да ве замолам ако некоја од вас знае некоја страна со фризури или сака да ми прати некоја слика од својата омилена фризура како идеја би била благодарна : ) На свадба кај најдобра другарка сум викендов... : ))
Благодарам момци, креативни сте : )
Озбилно видов на реклами вчера или завчера, Титаник филмот со Ди Каприо ќе го даваат на епизоди, или?Титаник потона пошо знаеше дека ќе го даваат на сител. На епизоди.![]()
Озбилно видов на реклами вчера или завчера, Титаник филмот со Ди Каприо ќе го даваат на епизоди, или?
Што не ќе видам, мада и не ми е чудно за Сител.
Што не ја дадат малечката невеста како игран филм, да се спасиме зошто остаревме веќе, а не овие Титаник ко серија.Да и синхронизиран на македонски...![]()
Ај да се насмееле еднаш,ама со денови?Епилептично прасе да снимаа појако ќе беше, вака ко шо вика Мели премногу е наместено. А богами и старо е од време на Роно Тенкиевски кога пишуваше дека е од иднината.
Ај да се насмееле еднаш,ама со денови?
Уат вронг вит ми?![]()