Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Понеделник?
Во Македонија тешката вистина е што човек се убива од учење се и сешто за да дојде во позиција (заб. на авторот: да најде работа) за да види како е да се мрази понеделник како почеток на една работна недела!
Парадоксите се реална работа во Република Македонија, оазата....

Ах, мојата чудесно-саморобски-кастрирано-способна земја, Македонија која создава чудни луѓе!

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Само кај мене е зафркнат фејсбукот и не работи четот,не може да се коментира и да се ставаат лајкови?

DeepBlue

Полноправен Член
10 октомври 2013
50
59
18
nekade vo vremeto...
не знам како да ставам линк до една страница на која има објаснување дека утрово Facebook се соочувал со сериозни технички проблеми...не било можно апдејтување статуси,лајкови,прикачување слики и не знам што друго,така да-но нид фор паник :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И така дојде време светот да се поврзува на интернет преку лед диоди додека „стручњаци“ кај нас ти трескаат глупости дека ќе цркнеле диодите и не можеле да бидат со моќност од 1 ват. Иди па докажи им ако можеш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Луѓе што се сликаат во теретана... Ах, зошто?
Колку треба да имаш ниска самодоверба, па луѓето да ти ракоплескаат што ете си решил да се погрижиш за себе.
Честитки, од ефективни 2 часа за вежбање, само што потроши час и половина на најдобрата фотка за фејсбукон.
Какви нелуѓе.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Луѓе што се сликаат во теретана... Ах, зошто?
Колку треба да имаш ниска самодоверба, па луѓето да ти ракоплескаат што ете си решил да се погрижиш за себе.
Честитки, од ефективни 2 часа за вежбање, само што потроши час и половина на најдобрата фотка за фејсбукон.
Какви нелуѓе.

Нека се сликаат ради споредба за себе. Но нека не ни ја пунат нам главата као „ние сме совршените а вие не сте“.