Софтверски проблеми

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
дали можам да го разделам Ц на две партиции без форматирање?

Код:
http://download.cnet.com/MiniTool-Partition-Wizard-Home-Edition/3000-2094_4-10962200.html

Симни го тоа и инсталирај го. Можеш да правиш што сакаш со партициите.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
ivyejo.jpg

Како да го решам овој проблем

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како да го решам овој проблем

Веројатно имаш неро, а со нерото доаѓаат видео кодеци. Претпоставувам ова ти се појавува кога отвораш фолдер со видеа, па windows explorer пробува да направи тамбови ама крашнува поради овие кодеци од nero ShowTime (програм за видеа од неро). Пробај да го избришеш овој програм и сите други видео кодеци и моја препорака да користиш VLC за кој не ти требаат нити кодеци нити ништо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Може некој да ми објасни зошто кога ќе пуштам епизода на bs.player, ми го дава овој зелен екран? Не сакам да гледам со windows media player...

треба да си ги апдејтниш видео кодеците. Јас ти препорачувам да користиш vlc и не ти требаат дополнителни кодеци и сл.

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Може некој да ми објасни зошто кога ќе пуштам епизода на bs.player, ми го дава овој зелен екран? Не сакам да гледам со windows media player...

Симни си Windows 7 codec pack + BS Player 2.56.1041 и немаш гајле :)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ја во Беверли имав прашано за ASUS и беше од 5000 нагоре така да цените отприлика се исти т.е тука некаде се движат но добро се зависи и од продавницата ја кај што прашав е прилично скапа и не знам со кој памет отидов таму. Иначе прашај во Нептун, Техномаркет, АМЦ, Ривер Софт и Сет но таму е малку поскапо. А ако не најдеш за ACER што не верувам земи си универзален тие ти се поефтини и мислам дека не би ти правеле некои проблеми.

Јас па не можам да најдам оргинал за Acer, а ме советуваат да не земам универзален зошто можело матичната да цркне. Али каква среќа имам со лаптопов, во рок од 2 месеци ми се расипа тастатурата, можеби вентилаторот и сега полначот. |-(

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Јас па не можам да најдам оргинал за Acer, а ме советуваат да не земам универзален зошто можело матичната да цркне. Али каква среќа имам со лаптопов, во рок од 2 месеци ми се расипа тастатурата, можеби вентилаторот и сега полначот. |-(

ако те советуваат не земај универзален а и како што ти тргнало со расипувањето. За полнач ќе се распрашам и јас низ продавнициве па се некаде мора да се најде, ако не пробај преку некој од странство (многу ми е глупо кога викам странство) да ти набави или пробај да го поправиш овој може некоја жица е откачена или види го кабелот да не ти е скинат па да прекинува.