Јас против тебе, и никој друг на форумов - против ништо. Јас сум креатор на темата и лично мене ми се обраќаш и затоа те цитирам. А и да не сум, имам право да цитирам било кого, затоа е форумот. Тоа е твој став и јас го почитувам. Дали ти фалело или не тоа си е твое. Ама ме иритира фактот кога дискусијата се шири и проширува на разни економски-социјални и да не редам да скратам други полиња и ќе се најде некој кој без искажан став (без разлика дали е издржан или не) ја напаѓа темата. Ако се потрудиш и прочиташ низ темата преовладуваат различни и спротиставени мислења. Впрочем затоа и се отвараат дискусиите. Ако не ти се допаѓа едноставно не ја отворај и не коментирај. Никој не те присилува. Ама не може секој да си земе за право да нарушува дискусија на други, само затоа што сака да си пополни време. Секое добро.
Лично мој став е дека не треба да дојде до политичко здружување меѓу истите, но да се искористат некои шанси од економски карактер што се нудат , на пример некои одредени поволности на тој екс-ју пазар и слично. - Luccky
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)