Чет муабети (ти реков-ми рече)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Во моментот 14 членови присутни и 122 гости:frantic
Пу ј'зк ништо не сме спремиле вкусно за вечера ,ај барем десерт еден
mille feuille (француски )
millefeuille.jpg

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Ако имаш проблем со мене банирај ме, а не ме цитирај тука јавно. Темата е тема, ама Југославија е за никаде... добро е што не сум се родил во тоа време, сега ми е најубаво, што ми фали? А кој сака назад МРШ! :banghead НЕМА ЈУГОСЛАВИЈА И ТОЧКА!!!

Јас против тебе, и никој друг на форумов - против ништо. Јас сум креатор на темата и лично мене ми се обраќаш и затоа те цитирам. А и да не сум, имам право да цитирам било кого, затоа е форумот. Тоа е твој став и јас го почитувам. Дали ти фалело или не тоа си е твое. Ама ме иритира фактот кога дискусијата се шири и проширува на разни економски-социјални и да не редам да скратам други полиња и ќе се најде некој кој без искажан став (без разлика дали е издржан или не) ја напаѓа темата. Ако се потрудиш и прочиташ низ темата преовладуваат различни и спротиставени мислења. Впрочем затоа и се отвараат дискусиите. Ако не ти се допаѓа едноставно не ја отворај и не коментирај. Никој не те присилува. Ама не може секој да си земе за право да нарушува дискусија на други, само затоа што сака да си пополни време. Секое добро.