Хептаграм, јас би сакал да знам кои се неубави броеви и зошто?
Зезањево настрана, за оние што се на темава да дознаат нешто, тоа е одлична насока за истражување.Кај му текнуваат вакви работи да измисли,духот би се гордеел со него!(кога само би го познавал)
Зезањево настрана, за оние што се на темава да дознаат нешто, тоа е одлична насока за истражување.
Братот Хептаграм има искуство и знаење кое не е за потценување.
Добро бе дете, што задоволство имаш да дидеш трол? Не те интересира темава, а секој пост објавен на неа мора да го прочиташ! Милиш дека со тоа што ќе исмееш нешто или некого самиот ќе си ја зголемиш вредноста? Не биди патетичен и досаден, имаш теми колку сакаш, изостави ја оваа штом ти служи за потсмев само.Еве јас прашав нешто, ќе ми одговорите? Кои се лоши броеви и зошто се лоши?
Добро бе дете, што задоволство имаш да дидеш трол? Не те интересира темава, а секој пост објавен на неа мора да го прочиташ! Милиш дека со тоа што ќе исмееш нешто или некого самиот ќе си ја зголемиш вредноста? Не биди патетичен и досаден, имаш теми колку сакаш, изостави ја оваа штом ти служи за потсмев само.
Каде виде "лоши броеви"? Каде прочита такво нешто?
Аха, и ти као си толку ограничен па го свати тоа буквално а?Ма кој исмева нешто, ме интересира. Па ете на сајтот на хепта прочитав дека имало убави броеви (на пример 24 бил убав број). Јас прашав кои се неубави броеви и што е причината?
Аха, и ти као си толку ограничен па го свати тоа буквално а?
Зезањево настрана, за оние што се на темава да дознаат нешто, тоа е одлична насока за истражување.
Братот Хептаграм има искуство и знаење кое не е за потценување.
Убаво си пушува - теоретски дел, тоа што вие го игнорирете тоа е ваш проблем. Никој нерече дека духовноста се учи од книги. Ниту дека треба да се учи напамет како песничка. Позади тој теоретски дел, стојат генерации и генерации човечки искуства преточени во симболика.Добро бре,зарем стварно мислите дека духовноста ќе можете да ја ставите во некоја програма за изучување како школски предмет?
И воопшто ако имате првачиња кој како песничка ќе ги научат зборовите наизуст да ги кажат,на крајот како и повеќето луѓе ќе си го повторат кажаното кога се однесува за духовноста ....."сега знам дека ништо незнам"
Но,не ме чудат првачињата,ами овој "професорот" што мисли дека со соодветна програма ќе потикне интерес.