Европско Првенство Кошарка - Словенија 2013

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Модра боја на бијеломе платну, шест лиљана везених у злату, то је застава наша босанска! :frantic

Outrider јаране, хочемо ли навијати сутра заједно за Босну нашу? :rofl

За Босну а богами и Херцеговину јаране, након текме разумече шта је то нафака....:D а можда и нече.
Живјела Белгија и Валонија! Џеко дијамантууууууууу

Него гледам Чешка постигнала 39 поени на цела утакмица, не е можно ова, каква параолимпијада, монголоиди би постигнале повеќе, на едно европско екипи даваат 39 коша..... русија е масакрирана од шведска :rofl

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
За Босну а богами и Херцеговину јаране, након текме разумече шта је то нафака....:D а можда и нече.
Живјела Белгија и Валонија! Џеко дијамантууууууууу
Па тоо Аутрајдере болан, алахами види се да си прави босански патриота! Велики поздрав за тебе земљаче са пјесмом:

:rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Па тоо Аутрајдере болан, алахами види се да си прави босански патриота! Велики поздрав за тебе земљаче са пјесмом:

:rofl

Мерхаба болан, сарајевског ми марлбора, идемо на медаљу.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Абе и тука почнавте против малери.:rofl

Инаку за денеска одиме на победа, напред момци направете не уште една горди. Имам само една забелешка Перо помалце да шутират за тројка. Толку.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
HT : Poland 13 Spain 49
Дали очиве ме лажат или навистина во 2013 лето господово на наводниот самит на најдобри европски селекции една од нив постигнала 13 поени на полувреме?!:eek:

Исто така да прашам дали е до мене или коментаторот од Сител е ментално заостанат со познавања од кошарката колку што има тепих кој штотуку бил однесен на перење? Не е на арно.... иако не е тајна дека во РМ царува некомпетенција ама до толку да се нема асален коментатор е срамота...(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: maarrkooo

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
БРУКА БРУКА БРУКА ГОСПОДЕ БОЖЕ НЕКА НИ КИСНИ СЕГА КО СМЕ НАЈГЛУПИ. КАКО МОЖИ ТИ ДА ВОДИШ И ДА ИЗГУБИШ ОД БОСНА ЕЈЈЈ БРУКА..ЦЦЦ ЖАЛОСНО СРАМНО !