Катастрофа
: наместо да почнеме со 2 победи и да си го ладиме после ние почнуваме со 2 глупи порази и сега треба да ги победиме следните 3 или можеме и со 2 победи да одиме понатаму ама тогаш ќе зависиме од другите.
Литванците ни играа толку добра одбрана што не знаевме каде сме ни што играме,а и шутот многу слабо денес за разлика од вчера.Од мене огромно браво за Илиевски,човекот најмногу се трудеше денес од сите имаше многу тројки промашени ама беше најборбен и најмногу поени даде.За разлика од него Перо магарето ќелаво само грешки прави и губи топки исто како со Црна Гора и после пак друг му е крив,шутира тројки лудакот а во одбрана освен фаул ништо не знае.Ќе играл тој НБА,него дали ќе му дадат таму и пешкирот да го врти а не па да игра.
Самарџиски ме изненади искрено,имаше 3 офанзивни скокови и во одбрана не беше лош.Браќата и Бо денес ептен лошо,црнецов изгледа повреден беше па затоа лошо играше,аама Дамјан и Војдан можеа малце подобро.Гечевски иначе одигра лошо ама човекот има 36 години и не можеме да чекаме од него да игра како пред 10 години,он може да му држи лекции на Антич како се игра одбрана и под кош,и тие што го бараа да се врати сега го плукаат дека играл лошо.Лошо направи и селекторов што го ставаше Чековски да игра повеќе од Самарџиски а се гледаше дека Чековски неможе да се носи со младите центри затоа што се побрзи од него и повисоки.Некои го бараат Докузовски да се врател и демек некој го избркал него, а тој уствари избега како пиче некое од одговорноста кога требаше да играме квалификации за олимпијада.Затоа мене не ми фали бугарот ич,малце да ги стегне сегашниов и имаме резултати.
Утре победа над Србија ќе ми биде помила и од победа над педерите Грчки.Глумат нешто најјаки србиве и демек сите утакмици ќе ги победеле во групава,баш сакам утре да ги дупнеме и тоа јако.Чековски иначе се повредил и некој од тие дрвата што седат на клупа ќе го остави пешкирот и ќе го замени со топка.
Словенија ја победила Шпанија 78:69,реков за нив дека далеку можат да стигнат,изгледа само за Турциве скапани утнав
.
За крај,сака некој кладба дека утре победуваме?
: наместо да почнеме со 2 победи и да си го ладиме после ние почнуваме со 2 глупи порази и сега треба да ги победиме следните 3 или можеме и со 2 победи да одиме понатаму ама тогаш ќе зависиме од другите.Литванците ни играа толку добра одбрана што не знаевме каде сме ни што играме,а и шутот многу слабо денес за разлика од вчера.Од мене огромно браво за Илиевски,човекот најмногу се трудеше денес од сите имаше многу тројки промашени ама беше најборбен и најмногу поени даде.За разлика од него Перо магарето ќелаво само грешки прави и губи топки исто како со Црна Гора и после пак друг му е крив,шутира тројки лудакот а во одбрана освен фаул ништо не знае.Ќе играл тој НБА,него дали ќе му дадат таму и пешкирот да го врти а не па да игра.
Самарџиски ме изненади искрено,имаше 3 офанзивни скокови и во одбрана не беше лош.Браќата и Бо денес ептен лошо,црнецов изгледа повреден беше па затоа лошо играше,аама Дамјан и Војдан можеа малце подобро.Гечевски иначе одигра лошо ама човекот има 36 години и не можеме да чекаме од него да игра како пред 10 години,он може да му држи лекции на Антич како се игра одбрана и под кош,и тие што го бараа да се врати сега го плукаат дека играл лошо.Лошо направи и селекторов што го ставаше Чековски да игра повеќе од Самарџиски а се гледаше дека Чековски неможе да се носи со младите центри затоа што се побрзи од него и повисоки.Некои го бараат Докузовски да се врател и демек некој го избркал него, а тој уствари избега како пиче некое од одговорноста кога требаше да играме квалификации за олимпијада.Затоа мене не ми фали бугарот ич,малце да ги стегне сегашниов и имаме резултати.
Утре победа над Србија ќе ми биде помила и од победа над педерите Грчки.Глумат нешто најјаки србиве и демек сите утакмици ќе ги победеле во групава,баш сакам утре да ги дупнеме и тоа јако.Чековски иначе се повредил и некој од тие дрвата што седат на клупа ќе го остави пешкирот и ќе го замени со топка.
Словенија ја победила Шпанија 78:69,реков за нив дека далеку можат да стигнат,изгледа само за Турциве скапани утнав
.За крај,сака некој кладба дека утре победуваме?