Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Хептаграм

Ај, реши го интегралот t/dt. Дотогаш јас ќе читам она што ме интересира што секако не е некој мистицизам кој е достапен за сите ама сепак е мистицизам, сигурно нема да биде некоја квази наука што толкува бројки како што некому текнало и сигурно нема да е некое си таму чудно верување од пред да се оформи Земјата.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
така де, без сите тие бројки, формули, толкувања и сѐ друго шо не разбирам и зато незнам како појасно да го напишам :D

Договорено, броиме од вечер после 24 часот, бидејќи денес во разни наврати заради споменување на темата која веќе е забранета и не смеам да ја спомнам 10 дена, морав да дадам објаснување.
Од 29.08 до 7.09 нема поеќе формули, нејасни работи, телема, ау ау и слично :)

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Да ептен. Топ 5 во евровизиски хитови :)
Добар си бејб?
Пуно : ) ту мени смајлиња дис најт : ))) a и трака ме врати од кд едеше мекице сс шикер од комшику, видео беше поим
листиќ за јутре е добитаннн
ти исунчана ли си : )))

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Пуно : ) ту мени смајлиња дис најт : ))) a и трака ме врати од кд едеше мекице сс шикер од комшику, видео беше поим
листиќ за јутре е добитаннн
ти исунчана ли си : )))
Многу : ))
Ама џабе кога машките ги сакаат деловите што не се сунчани што би рекол ти : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
aма кд е у питање сакање, а ск е чатување : ) оговарање Слаткара hhhh
него не ми се веруе, за прф пут у гето мое маалско што е далеко од центар некои 20 минута пешшш, пред зграде се отфорило кафиќќче фул људи прееска, или ке га биде јако, или не, треќо нема

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Еве ме се вратив ич да не се секираш (hug)

Мислиш не се насекирав?
Драго ми е што си тука.
lady_blue немој бе вака апла да признаваш дека сме стари,оти ич не се познава :D
Ти барем не заведуваш млади деца :zelen