Чет муабети (ти реков-ми рече)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Aha znaci na clenovi (koi spored tebe) pocituvaat pravila,ne treba da im se sprotivstavi na nekoe nivno mislenje?
Mila Marija,ubavo pisa parvati pogore,ako ne procita vrati se i procitaj. A deka ke dozvolam da otide tema vo pogresen kontekst samo zaradi nekoi nerascisteni smetki so edni te isti clenovi,nema da dozvolam.
lady_blue , ova tvoevo mi zvucese kako sedi si madro da ne bides modro :D

Неповикана се јавувам ама се најдов затекнена со нерачистените смети зш и ја имам две нерачистени од ЕВН сметки да ти ги дадам да ги расчистиш далеку е 15 Септември ем ти ке се почуствуваш расчистено на чисто :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чииитаме пишувамеееее во сеееекоја прилика
чирилицааааа чирилицааааа
:svirka
Aj dosta propovedas,dosta vodis staristiki za privatni prljavi vesovi,mnogu prosto izgleda,priznaj deka ti se zgadi ako neke ti pravam test za imenki i pridavki i toa preku urina.Ne zaboravaj deka veke site te naucivme koj si...like like like like...i prosti mi od mobilen sum..ako ne veruvas proveri i po moznost prijavi go postov..znam deka ke kliknes obrazlozenie provokacija..prva e na poslednive dve tri strani.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Чудна работа како некои членови се енорнмо активни кога се работи за рчка, расправија, а скоро и да ги нема кога се работи за дискусија на тема.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Чудна работа како некои членови се енорнмо активни кога се работи за рчка, расправија, а скоро и да ги нема кога се работи за дискусија на тема.

На пример Мила? :D

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сите што ќе се пронајдат.

Еве јас ја најдов Мила таму за да не мора да се бара. Јас нејзе не сум ја видел во дискусија никаде, а постојано се р`чка со некој.

• Ми се допаѓа

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Танга на базен мислам дека е ту мач. Апсолутно нема потреба, од друга страна, танга на плажа и топлес на плажа е кул :)

Инаку гледам и штикли се спомнуваат, летово во грчка се изнагледав гркињки кои доаѓаа напудрени, нашминкани, карминосани на плажа, задожително на висока платформа. Не успеав да забележам што се случува кога ќе влезат да се избањаат, можеби воопшто не се ни бањаат :)
ама шефе штикли не смејш да спомнуваш, после јас ќе си кркам предавање од мила дека ја отерав темата во погрешна насока (wasntme) башка па и шминка сега спомна, а во воведот нигде не е спомната(shake)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and ipopovski

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Тоа е твое мислење.

Па јас стојам потпишан под тоа мислење. Ако сакаш да се развива форумов јас би ти предложил сериозно да ги собереш повеќето модераторици и да разговарате околу тоа зошто дискусиите се на ниско ниво. На еден друг форум (кој за жал веќе година ипол не постои) активноста беше на многу многу повисоко ниво и за тоа најзаслужни беа администрацијата, модератори/супер модератори кои поттикнуваа дискусија и не се перчеа со позицијата, имаше и р`чкање и контрање, ама пристрасност скоро и да немаше што овде не е случај воопшто.
И не, не велам да ја смениш Мила, јас не можам да влијаам на таа одлука, но за доброто на форумов не би било лошо да си направите еден состанок.

Поздрав.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and ipopovski

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
slb_bobo да те прашам нешто од медицинска аспект како се викаат тие артерии или незнам што ги има 3 такви во телото каде при нивно пресекување организмот искрварува до смрт зш незнам таму по колку литри крв истекува (знаеш за што ти зборам)а?