Чет муабети (ти реков-ми рече)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Да беше малце..малце повеќе е чудно, 4годишни времиња се менуваат во еден ден.
Сонце..дожд..облаци..дожд..сонце..
Не можеш крајот да му го најдеш..:eek

Во Сопје 32степени пишува дека е, тука кај што сум (во Франција) 15 степени :eek Каква разлика

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Имам живот надвор од форумот сеа. Плус досаден сум бил на форумов. И Arkantos не ме части капучино :place па немам ништо да ме држи да седам тука.

Не те части откако увиде дека си бил намкор:D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Чудно како имаш амбиција да се докажуваш кога некој според тебе греши, и имаш инспирација за толку многу прашања од кои може да се состават стотици теми, ама одеднаш немаш инспирација за тема, макар и дупла, која барем нема да личи на испитување во судница.
Барем трудот би се важел ко било каков обид да се поттикне дискусијата по која толку се пека. :)
Дај бе луѓе, ако немате што да кажете, не трујте теми само зашто си имате некои лични хирови против виртуелен лик на кого гледате како кон уништувач на некоја си онлајн репутација.

Кој е соодветен, нека избрише. Се извинувам за оф топикот.
Толку е чудно што стварно човек треба да се чуди и еве тука ти да ти одговорим за да не се извинувам за офф топик онаму :zelen
Немам а да ја отвореше некој друг темата досега ке беше во канта како што завршија некои теми претходно така :)
За каква онлајн репутација и какви хирови ми збориш е тоа не ти го разбирам :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Лошо девојчее Badgirl кајј забега ти?Те нема нешто да шарниш низ темиве :^)

Стварно ја нема..најверојатно си уживка на одмор додека си се масираме ние на форум :zelen

Туку и друго нешто читкам и не можам да си разберам..Постојано се наоѓа некој да се жали за темите на форумот.
Се` додека една тема е јасно читлива, со јасен вовед, конкретна цел поточно поставено прашање околу кое треба да се развие дискусија, тогаш таа тема и заслужува да опстојува на форумот.
А околу содржината на темите, пак си е се` океј.Не може и не треба сите теми да имаат филозофски перипетии, кулминации и слично, некогаш доволно е и само едно прашање и од секојдневниот живот од кое што може да се развие дискусија.
Всушност, не постои само Психологија, Философија и слични теми на форумов.
За се` и за секого има теми и подфоруми, нема потреби од жалби и поплаки доколку во моментот и самите немате подобра идеја за тема.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Наместо да ги превземаш улогите на новинарите за кои се буниш и да бидеш активна на форумов само кога треба нешто да се истрола или да се напише провокација , повели отвори тема каде што ќе се развие дискусија поттикната од твоја страна, па докажи го спротивното дека не си тука само за ова што ти го пишав.
И препрочитај си ги правилата на форумот каде што пишува како треба да се однесуваат членовите кога коментираат во некоја тема.

И што кога ке ја отвори?
И што ако не отвори?
Зарем во правилникот некаде стои дека мора да отвара.
А не е лошо и ти да си ги препрочиташ правилата а истовремено токму така и да ги манифестираш

Чудно како имаш амбиција да се докажуваш кога некој според тебе греши, и имаш инспирација за толку многу прашања од кои може да се состават стотици теми, ама одеднаш немаш инспирација за тема, макар и дупла, која барем нема да личи на испитување во судница.
Барем трудот би се важел ко било каков обид да се поттикне дискусијата по која толку се пека. :)
Дај бе луѓе, ако немате што да кажете, не трујте теми само зашто си имате некои лични хирови против виртуелен лик на кого гледате како кон уништувач на некоја си онлајн репутација.
Секој понекогаш укажува на некого дека греши,токму и твојот пост а и доста други го покажуваат истото :)
Само што ,,сите,,бираме на кому ке му се обратиме со ова барајки со нешто да се престане,нешто кое и самите ние го правиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Немам а да ја отвореше некој друг темата досега ке беше во канта како што завршија некои теми претходно така :)
За каква онлајн репутација и какви хирови ми збориш е тоа не ти го разбирам :zelen

Тогаш испаѓа дека се буниш за нешто кое не го разбираш, зашто болдот и реченицата после него се сосема контрадикторни.

Секој понекогаш укажува на некого дека греши,токму и твојот пост а и доста други го покажуваат истото :)
Само што ,,сите,,бираме на кому ке му се обратиме со ова барајки со нешто да се престане,нешто кое и самите ние го правиме.
Секако. Само многу различно е „секој понекогаш укажува“ и константно наоѓање опашки на членови кои ги имаме на пик.