Па не би рекла баш дека беше низок...а и нема гајле она, навикната си е...не дека изигравам тука судија или незнам шо...
ама без ралика на сѐ ( кој кажал, како кажал,кому кажал,кој прв почнал...) ова беше многу низок удар.
А кој си ти и кој ти даде тебе право да судиш каква мајка сум јас ?Умре циганката да те пофали дека си многу грижлива мајка, па сега сама си се фалиш а? Не ти е прв пат, а ни последен. Убаво преиспитај си ги постапките кои го тврдат спротивното од тоа што ти сакаш да го наметнеш како мислење за себе.
И сеа тие што немаат деца немаат со што да си го исполнат срцето, а? Оф леле, одам и ја едно детенце да си направам.
Ах, да за тоа со времето...Кажа личноста што дури е на работа седи на форум, седи на форум и го гледа детето истовремено, кога детето спие седи на форум итн итн. (о да, сето тоа го имаш пишано на форумов иако може и не се сеќаваш)
Па не би рекла баш дека беше низок...а и нема гајле она, навикната си е...
А кој си ти и кој ти даде тебе право да судиш каква мајка сум јас ?
А, да...ти и другарка ти знаете се за секого...
Добро утро Мели...гледам и ти си ранобудна..Кога вака утрински оговараш,тагни ме,да си видам.
Штета,не било вчера до денот.
Кој ли ми те огорчил толку
Добро утро Мели...гледам и ти си ранобудна..
Добро ти утро..
Јас огорчена...нееее, напротив, па нели јас сум во оние исполнетите...забораваш и ти??
Интересно, јас се прашував истото за тебе...многу горчина и гнев има во секој еден твој пост...што ли е причината??