Чет муабети (ти реков-ми рече)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
melpomena slb_bobo
Кога ќе замолчам, ќе се свртам и заминам, не значи дека ти си победил... тоа само значи дека веќе не си вреден за моето време!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena slb_bobo
Кога ќе замолчам, ќе се свртам и заминам, не значи дека ти си победил... тоа само значи дека веќе не си вреден за моето време!

Замина?
Кога?
Каде?
Зошто да заминеш?
Јас не мислев дека замина....ниту пакк сметам дека сум вредна за твоето време.
Освен ако не сме и двете од исти род,вид...иначе нема зошто вредности и невредности.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
не дека изигравам тука судија или незнам шо...
ама без ралика на сѐ ( кој кажал, како кажал,кому кажал,кој прв почнал...) ова беше многу низок удар.
Па не би рекла баш дека беше низок...а и нема гајле она, навикната си е...

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Умре циганката да те пофали дека си многу грижлива мајка, па сега сама си се фалиш а? Не ти е прв пат, а ни последен. Убаво преиспитај си ги постапките кои го тврдат спротивното од тоа што ти сакаш да го наметнеш како мислење за себе.
И сеа тие што немаат деца немаат со што да си го исполнат срцето, а? Оф леле, одам и ја едно детенце да си направам.

Ах, да за тоа со времето...Кажа личноста што дури е на работа седи на форум, седи на форум и го гледа детето истовремено, кога детето спие седи на форум итн итн. (о да, сето тоа го имаш пишано на форумов иако може и не се сеќаваш)
А кој си ти и кој ти даде тебе право да судиш каква мајка сум јас ?
А, да...ти и другарка ти знаете се за секого...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па не би рекла баш дека беше низок...а и нема гајле она, навикната си е...

А кој си ти и кој ти даде тебе право да судиш каква мајка сум јас ?
А, да...ти и другарка ти знаете се за секого...

Кога вака утрински оговараш,тагни ме,да си видам. :)
Штета,не било вчера до денот.(worried)
Кој ли ми те огорчил толку (hug)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Кога вака утрински оговараш,тагни ме,да си видам. :)
Штета,не било вчера до денот.(worried)
Кој ли ми те огорчил толку (hug)
Добро утро Мели...гледам и ти си ранобудна..:)
Добро ти утро..:)
Јас огорчена...нееее, напротив, па нели јас сум во оние исполнетите...забораваш и ти??
Интересно, јас се прашував истото за тебе...многу горчина и гнев има во секој еден твој пост...што ли е причината?? :^)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Добро утро Мели...гледам и ти си ранобудна..:)
Добро ти утро..:)
Јас огорчена...нееее, напротив, па нели јас сум во оние исполнетите...забораваш и ти??
Интересно, јас се прашував истото за тебе...многу горчина и гнев има во секој еден твој пост...што ли е причината?? :^)

Добро утро Пеперутке:)
Ти значи затоа ме следиш,за да ми ја читаш огорченоста.
Е како не знаеш од што сум огорчена,па нели ти рече дека сум ваква каква што сум оти немам дете а ти си таква каква што си затоа што имаш.
И од каде потекннува сега твојата огорченост?(worried)
Сепак точно дека не ми смета ако продолжуиш ниско да се удираш а високо да леташ.
Но вчера ми укажа колку сум несовесна што чатувам со тебе и го одземам времето на твоето дете.
Затоа ке се повлечам.Ке пиеме кафе кога ке потпорасне :*

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
melpomena
Колку само да знаеш. Ако добиеш казнен поен, овој пат јас бев тој што ги пријави мислењата.
Оти минатите пати добивав етикета дека притискам „Пријави“ без да притиснам. Овој пат сам да се етикетирам :)
Еднаш ти реков.
Свети нешта.....греота е да се спомнуваат за вакви цели.

LittleButterfly
без љутиш и на твоето стиснав „Пријави“.