Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не се воодушевувај премногу,повеќето не се ни приближно со тоа што го пишуваат.Ако бараш искрено размислување не го барај на форум.Еве дури и во моето напишано можеш да се сомневаш.
Можеби имаш право.
Ама повеќе би се воодушевил на лажно мислење, склопено со свој зборови, добри аргументи. И кога ќе отворам на гугл, кога ќе го пастирам мислењето, единствениот извор што ќе го пронајдам да биде форум „Црно Бело“...
Што ме интересира мене колку ме лаже некој или не. Мене ме интересира мислењето да отвара добра дискусија, и да го немам прочитано на друго место.

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Можеби имаш право.
Ама повеќе би се воодушевил на лажно мислење, склопено со свој зборови, добри аргументи. И кога ќе отворам на гугл, кога ќе го пастирам мислењето, единствениот извор што ќе го пронајдам да биде форум „Црно Бело“...
Што ме интересира мене колку ме лаже некој или не. Мене ме интересира мислењето да отвара добра дискусија, и да го немам прочитано на друго место.

Може да е превземено од српски сајт,хрватски,англиски ор ватевр.Кој пробал да биде на форум максимално искрен знае како си поминал.Да кажеме има тема за Бојан-13 и некој каже дека ете него му се допаѓа тоа што го работи и после канонада од вреѓања дека штом го сакаш и ти си пешкир како него.Претпоставка е дека нема да се осуди да напише нешто слично во иднина.Накратко кажано или биди со трлото или молчи си.Не би ги коментирала онаа каста на форумџии што секогаш се нешто контраши па веќе самите не знаат што самите сакаат да постигнат со мудрување и нагло менување на мислењата.Досадата си го прави своето па од немање инспирација за нешто креативно ќе се поплукува се што е кажано.Еве кај една членка дека не бев подолго време активна приметив нагла промена.Желбата да биде интересна мене ме разочара.И самата е свесна дека не е тоа таа пред и после моето активирање.
(да не заборавиш да направиш копипаст на мислењево) :p

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Може да е превземено од српски сајт,хрватски,англиски ор ватевр.Кој пробал да биде на форум максимално искрен знае како си поминал.Да кажеме има тема за Бојан-13 и некој каже дека ете него му се допаѓа тоа што го работи и после канонада од вреѓања дека штом го сакаш и ти си пешкир како него.Претпоставка е дека нема да се осуди да напише нешто слично во иднина.Накратко кажано или биди со трлото или молчи си.Не би ги коментирала онаа каста на форумџии што секогаш се нешто контраши па веќе самите не знаат што самите сакаат да постигнат со мудрување и нагло менување на мислењата.Досадата си го прави своето па од немање инспирација за нешто креативно ќе се поплукува се што е кажано.Еве кај една членка дека не бев подолго време активна приметив нагла промена.Желбата да биде интересна мене ме разочара.И самата е свесна дека не е тоа таа пред и после моето активирање.
(да не заборавиш да направиш копипаст на мислењево) :p
Your search - Може да е превземено од српски сајт,хрватски,англиски ор ватевр.Кој пробал да биде на форум максимално искрен знае како си поминал.Да кажеме има тема за ... - did not match any documents.
:svirka
Во ред е тоа се’ што ми го кажа. Никој тука не измислуваме досега неизмислени поими. Се’ што сум кажал јас или ти е претходно кажано. Ама не е копирано. Немој да мислиш дека апстолутно никој на светов нема слично мислење со твоето...​
А тоа за мрчаторите и за скривањето на целосната вистина за да нема осудувања си комплетно во право.​

• Ми се допаѓа
Реакции: Lillian

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Да кажеме има тема за Бојан-13 и некој каже дека ете него му се допаѓа тоа што го работи и после канонада од вреѓања дека штом го сакаш и ти си пешкир како него.Претпоставка е дека нема да се осуди да напише нешто слично во иднина.Накратко кажано или биди со трлото или молчи си.
:p
Ако така мислиш , да си со трлото , тогаш зошто воопшто би учествувала во одредена дискусија...ако не го искажеш твоетоискрено мислење за нешто и твојот став за одредена тема, тогаш не ја гледам поентата да учествуваш во дискусија и да климаш со главата сложувајќи се со се што е напишано...
И што ако те навредат? Да не ти се срони бисерот?
Секој нека си каже што сака...Не мора да си земеш се при срце...

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ако така мислиш , да си со трлото , тогаш зошто воопшто би учествувала во одредена дискусија...ако не го искажеш твоетоискрено мислење за нешто и твојот став за одредена тема, тогаш не ја гледам поентата да учествуваш во дискусија и да климаш со главата сложувајќи се со се што е напишано...
Немој да ми кажеш дека не познаваш личности на кои комплетното мислење на јавноста не им е важно? И тоа толку важно...дури поважно и од сопственото?

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163

Јас не кажав дека сум во трлото ама па и дека не сум подготвена да ги кажам многу мои мислења кои што знам дека иако повеќето би се сложиле не би се одважиле да признаат.Ете нека има тема на пример дали сте го изневериле вашиот партнер и што мислите за неверството и јас бидам длабоко искрена и ќе кажам дека сум го изневерила и тоа е во ред според мене.Останатите ќе кажат НЕ,и испаѓа дека јас сум црната овца?Ова беше само пример да ти доловам зашто е потребна искреноста.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Јас не кажав дека сум во трлото ама па и дека не сум подготвена да ги кажам многу мои мислења кои што знам дека иако повеќето би се сложиле не би се одважиле да признаат.Ете нека има тема на пример дали сте го изневериле вашиот партнер и што мислите за неверството и јас бидам длабоко искрена и ќе кажам дека сум го изневерила и тоа е во ред според мене.Останатите ќе кажат НЕ,и испаѓа дека јас сум црната овца?Ова беше само пример да ти доловам зашто е потребна искреноста.
А зошто и да не признаеш ионака сите овде горе долу сме анонимуси...и мислам дека повеќето овде се тука токму заради таа причина, за да си ја празнат душичката за некои работи за кои инаку би наишле на осудување во нивното опкружување...