СДК: Objesi Zimmer frei, lezi pod palmu i uzivaaaaaaaj!![]()

СДК: Objesi Zimmer frei, lezi pod palmu i uzivaaaaaaaj!![]()
Апсолутна дискриминација,неможе да носи поинакви резултатиСДК ееее какви беа времињата кога неможев да ги добројам присутните членови посебно во ова време, кога последните мислења се менуваа при секој рефреш, и кога на ден се отвораше барем по една тема која влечеше доста дебати и дискусии во наредните денови...
Ај фил алоун![]()
Во право си,како ке знаеш, кога секое мислење ти е со навреда, цинизам или провокација. Барем нека кажат, слблбл ова мислење ти е мој мој преку мој, а другиве ти се под мој, па затоа не си казнет за тој.
И не знам што не ви е јасно, убаво си пишува во правилникот, ни еден модератор нема обврска да ти објаснува за неговите постапки. Или само јас го читам тоа правило?![]()
Исто ко тебе, само што ти си заштитен од мама.
Упс, ете пак заборавив дека не ти е мајка.
hahahah добар муабет извадиМајка ми е... и нормално, секоја мајка секогаш си го заштитува своето дете, нели... за разлика од тебе, каде и мајка ти кренала раце... сега кутрата се кае зашто кренала нозе.
Ајде оди сега да и` поплачиш малку за да ми додели казнени. Ајде, трк.Мајка ми е... и нормално, секоја мајка секогаш си го заштитува своето дете, нели... за разлика од тебе, каде и мајка ти кренала раце... сега кутрата се кае зашто кренала нозе.
Добро, Legioner да те прашам вака јавно пред сите, до кога планираш да се контрираш и да употребуваш латиница?