СДК: Objesi Zimmer frei, lezi pod palmu i uzivaaaaaaaj!
СДК: Objesi Zimmer frei, lezi pod palmu i uzivaaaaaaaj!
Апсолутна дискриминација,неможе да носи поинакви резултатиСДК ееее какви беа времињата кога неможев да ги добројам присутните членови посебно во ова време, кога последните мислења се менуваа при секој рефреш, и кога на ден се отвораше барем по една тема која влечеше доста дебати и дискусии во наредните денови...
Ај фил алоун
Во право си,како ке знаеш, кога секое мислење ти е со навреда, цинизам или провокација. Барем нека кажат, слблбл ова мислење ти е мој мој преку мој, а другиве ти се под мој, па затоа не си казнет за тој.
И не знам што не ви е јасно, убаво си пишува во правилникот, ни еден модератор нема обврска да ти објаснува за неговите постапки. Или само јас го читам тоа правило?
Исто ко тебе, само што ти си заштитен од мама.
Упс, ете пак заборавив дека не ти е мајка.
hahahah добар муабет извадиМајка ми е... и нормално, секоја мајка секогаш си го заштитува своето дете, нели... за разлика од тебе, каде и мајка ти кренала раце... сега кутрата се кае зашто кренала нозе.
Ајде оди сега да и` поплачиш малку за да ми додели казнени. Ајде, трк.Мајка ми е... и нормално, секоја мајка секогаш си го заштитува своето дете, нели... за разлика од тебе, каде и мајка ти кренала раце... сега кутрата се кае зашто кренала нозе.
Добро, Legioner да те прашам вака јавно пред сите, до кога планираш да се контрираш и да употребуваш латиница?