Незнам.Со хороскопот...
Со знаците...
Што имаше друго во астрологијата... куќи, планети...
Јас сум вага-вага друго и не ме интересира.
Незнам.Со хороскопот...
Со знаците...
Што имаше друго во астрологијата... куќи, планети...
Незнам.
Јас сум вага-вага друго и не ме интересира.
Аха.Хм... но сепак би требало да постои разлики помеѓу тебе како дупла вага, со некоја друга личност дупла вага...
Да има сличности но и разлики, инаку не би имала логика астрологијата и нејзиното објаснување како планетите имаат влијание врз човекот на Земјата.
Ама тоа секако не те интересира...
И што после?А јас само сакав да кажам дека за целосен опис на една личност преку астрологијата мора да се анализираат сите планети и нивниот однос помеѓу нив, планетите во секоја од 12 куќи + подзнакот со сите планети
Целта на астрологијата е да манипулира со подсвеста на човекот.Мислам не...
Целта на астрологијата мислам дека е тоа да покаже каде би имала личноста проблеми или олеснувања низ животот...
Што би и било проблем, што не, каде лесно би поминала без многу заморување, а на кое поле би имала тешки психолошки маки...
Со кои луѓе би соработувала одлично, со кои би и запнале односите колку и да се труди...
Тоа со предвидување иднини... ако се разгледува вака како што напишав јас, има некоја логика. Земање пари, па гледање ... е малку глупо. И заради тоа астрологијата е бааги запустена работа денес...
Сигурно бааги знаеш астрологија, јас сепак останувам на моето што е целта на астрологијата...
А ти демек знаеш што е астрологија.Сигурно бааги знаеш астрологија, јас сепак останувам на моето што е целта на астрологијата...
А кој тоа ти кажува за тебе?
Јас не велам да ти кажува некој... туку да седнеш да научиш астрологија и сама да правиш анализи за тоа дали е вистина или не.
Кој рече да слушаш некој, кој рече да веруваш...?
Та не е астрологијата религија да веруваш... нели?
А ти демек знаеш што е астрологија.
Се некој теории кај тебе.
Никаква пракса.
Не ме интересира астрологија,затоа што не ВЕРУВАМ во истата.
Иако не е религија.